| Cold a întrebat:

ce aplicatii stiti si de care am nevoie pentru windows 7happy funda

4 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

TuneUp Utilites
MalvareBytes
Winrar
Bsplayer
Antivirus
Daemon Tools
Adobe Reader
Office

Cam astea ar fi elementarele

| Aero a răspuns:

Hai sa discut putin pe lista lui neluL.
1. Antivirus...aici n-am ce sa zic asa... dar daca ai totusi Windows 7 original atunci poti instala gratuit Microsoft Security Essentials, cel mai tanar antivirus free, de asemenea printre cei mai buni, ba chiar in unele teste a iesit cel mai bun la anumite capitole.
2. Ashampoo Burning Studio Free 6. 77 sau 9.nustiucat:D. E gratuit! Nero e plin de bloatware! Sa nu mai zic ca versiunea free e primitiva!
3. In loc de VLC player(dar e ok si asta) poti incerca KMPlayer, Splash Lite(bun la filme HD pentru ca face conversie din progressive in interlaced; 1080p-->1080i, deci se foloseste de capabilitatile placii video pentru a reda continut HD), Media Player Classic Home Cinema(cel mai eficient dupa parerea mea)
4. BS.Player ramane popular si in ziua de azi. Mie mi-a placut mereu pentru anumite facilitati de ale lui, in ziua de azi cred ce cele mai folosite sunt posibilitatea de a cauta automat subtitrari, Auto Pan Scan, us
5, 6. N-are rost. WMP12 il ai deja. Winamp ai putea sa nu-l mai instalezi. WMP12 e mult mai organizat si avansat ca program media. Dar majoritatea e obisnuita cu Winamp de pe vremea lui Iliescu. Ati putea sa mai incercati AIMP2 daca nu va convine WMP.
7. Nu Mozilla Firefox:P. Ai deja IE8. Isi face treaba decent. Pentru confortul tau psihic incearca mai bin Google Chrome sau Opera, care-s mai bune decat Firefox.
8. Macar sa ai nevoie de asa ceva.
9. Idem
10. Hmm... da:D
11. aha...
12. depinde de fiecare in parte daca are nevoie sau nu
13-16...astea-s programe comerciale. Risti sa te infectezi daca le bagi diverse crack-uri. Nu toate crack-urile sunt sigure! Mai bine un CCleaner ca e gratuit.
17, 18. ok
19. Java Runtime Environment mai exact www.java.com
20. WinRAR e comercial, e suficient 7Zip. E stresant ca dupa o perioada de la instalare tot apare o caseta sa-ti zica sa-l cumperi.
21. No comment.

Ma mir ca neluL a uitat complet de suita Office. Chiar nu ai nevoie de asa ceva?;))

neluL
| neluL a răspuns:

@Bill - Se mai intampla sa mai si uiti! am 168 de programe in pc!(nimeni nu este perfect) Imi place ca te-ai axat pe programe free, eu in schimb sunt altfel pentru ca nu vreau sa am limite si asa aleg varianta full ...BY! BY!

| atoatestiitoarea a răspuns:

Depinde care sunt preocuparile tale.
Daca vrei sa folosesti w7 pentru scoala ai nevoie macar de Microsoft Office sau de fratele lui geam gratuit Open Office, pentru diverse prezentari, scrisori, rezumate, etc
Daca te gândesti doar la jocuri: neaparat update de Java si playerul de Flash.
Daca te pasioneaza montajul video : Cyberlink 10 si Sonny vegas 11
Daca ai talent de pictor sau desen, un programa de tratatrea imaginii Adobe photoshope sau gratuite
Si lista e mare...