| Fidec a întrebat:

SALL TPU, Cum pot downloada si eu aplicatii pentru o tableta ANDROID 2.3? Am intrat pe ANDROID MARKET de ex yahoo messenger, dau install si imi trebuie cont de la google acconts sau ceva de genu, am cont facut dar nu pot sa instalez.cum fac? sau daca aveti voi un link sa pot descarca direct de pe pc iar apoi sa bag pe tableta prin usb. mersi.

Răspuns Câştigător
| AngelOfPain a răspuns:

Incearca sa sincronizezi contul goole de pe tableta cu cel de pe pc(adica sa fii logat pe acelasi cont pe fiecare device) Asa ar trebui sa poti descarca aplicatii de pe android market din tableta.Alta metoda este sa ai conectat tableta la un router wireless(bineinteles si tableta si pc sa aiba acelasi cont google) apoi din pc intri pe android market selectezi aplicatia si dai install asa se va instala direct pe tableta. Alta metoda este sa scrii numele aplicatiei iar la final pui.apk descarci fisierul si apoi pui in tableta il instalezi si gata(pentru. asa trebuie sa ai activate sursele necunoscute setari->aplicatii>bifezi surse necunoscute) Funda?big grin
Sa imi spui daca ai reusit cu una dintre metode.

1 răspuns:
| Fidec explică:

Azi am sa incerc si am sa vad daca reusesc.mersi