Dai la ''Account''(acolo sus unde ai ''Home''),--> ''Account ''Settings'' -->''Name''(''Your real name)'' -->'' Change''.
Presupun ca stii de unde te deconecte pe acolo scrie setarile contului si iti arata numele parola si nu mai stiu ce dai e nume si faci ce vrei daca nu intelegi iti las eu ceva pe privat
Buna.Inra pe acest site: http://www.facebook.com/editaccount.php si vezi unde scrie numele dai editeaza.
Undeva sus scrie numele tau, acasa si dupa este o sageata
dai click pe ea si supa ai sa vezi ca iti scrie acolo setarile contului. di click acolo
o sa se deschida o noua fereastra siai sa vezi ca este ceva de cu nume nume de utilizator email si tot asa
tu dai pe nume: la editeaza
si apoi iti pui orice nume vrei iar la urma iti scrii parola
SpEr Ca Te-Am AjUtAt
Sus in dreapta de tot, pe banda aia albastra scrie: Numele pe care il ai tu pe facebook, Acasa, si dupa "acasa" sau "home" daca ai in engleza, este o sagetuta care arata in jos. dai clic pe ea si o sa iti apara: Setarile contului, mai jos "setari de cofidentialitate", deconectare si ajutor... tu dai clic pe prima "setarile contului". dai clicc si o sa iti apara mai multe chestii gen:nume, nume utilizator mai jos, e-mail. etc. tu te uiti la: NUME si in treapta lui scrie EDITEAZA. dai pe editeaza si iti schimbi acolo! pff sper ca ai inteles ceva
Pai te duci la setarile contului si vezi ca ai mai multe liniute si dai pe prima fiindca scrie NUME. Dupa alegi ce nume vrei sa iti pui! Succes.
rosesoana întreabă: