Asteapta pana la Craciun. De black Friday nu e prea bine, deoarece nu sunt reduceri la toate categoriile in totalitate, ci doar la unele. Plus ca majoriatea site-urilor te limiteaza la un singur produs.
Un alt inconvenient e ca serverele lor sunt omorate de atata trafic, si te chinuichiar si o ora pana poti accesa.
Daca mai astepti 3 luni probabil componentele se vor scumpi.
Daca totusi te hotarasti sa astepti alege cateva componente:o placa de baza, o sursa, memorie, o placa video si un procesor si urmareste preturile pe vreo 3 site-uri.Vei vedea ca se scumpesc destul de des.
Eu cred ca daca ai bani ar trebui sa nu mai astepti. Eventual poti lua acum doar o parte din componente.
Ei spun ca si de black friday se fac reduceri dar e mai mult o pacaleala, dar de craciun se fac reduceri mari, mai bine asteapta pana atunci si la aceiasi bani faci un pc mai bun
Poti astepta pana de sarbatori, atunci o sa ai noroc la reduceri mari, bafta si fii rabdator.
Si iti recomand cel.ro au lucruri mult mai bune si cred ca mai ieftine, dar sunt sigur mai bune decat de la eMAG.
Ca sa stii ce reduceri fac magazinele online trebuie sa te abonezi aici http://eepurl.com/DYMNH
e gratuit si le primesti in mail
Parerea mea este sa astepti pana de Black Friday, Caci atunci sunt cele mai mari reduceri la toate chestile care ai nevoie...