Si dupa eroare nu iti mai aparea nimic altceva? Gen un numar simplu sau in hexadecimal?
Oricum, asta inseamna ca, desi inainte cand l-ai scanat nu aveai baduri, ei bine acum ai. Incearca un FULL ERASE pe hardul respectiv. S-ar putea sa dureze ore intregi, dar exista o mica sansa sa-l recuperezi.
Ai putea, mai intai, sa-l scanezi iar cu HDTune, si numai cu el, pentru ca arata numarul de baduri in baza 10, si sa vedem cate baduri ai pe el acum. Doar informativ.
Nota: daca dupa primul FULL ERASE, dupa ce-o sa scanezi iarasi HDD-ul cu HDTune, numarul de baduri va scadea, atunci inseamna ca esti pe drumul cel bun. Ar trebui sa repeti procesul pana cand isi revine, daca isi revine, dar nu mai mult de 3 erase-uri.
L-am scanat cu hdtune si nu mi-a gasit nici un bed tot testul e cu casutele vezi doar eroarea Current Pending Sector Count si temperatura cam mare... 50/60 grade
Ce ciudat. De obicei eroarea asta depisteaza badurile, si le arata si numarul imediat dupa, fie ca e in hexadecimal sau in baza 10. Incearca ce ti-am zis cu Zero-Fill mai sus, adica Full Erase. Banuiesc ca sunt programe pe google care fac asa ceva.
Ok incerc asa si revin cu un raspuns...
Am avut si eu aceeasi problema Current Pending Sector Count mi-am bagat piciorul in el i l-am dat la cineva si la reparat l-am intrebat cum si mi-a zis ceva de genul hdd au si functii fizice si mai detailat a zis ca ia sarit o clema de pe langa nu stiu ce magnet atata am reusit sa inteleg restul e can can poate te ajuta