| Cartitza a întrebat:

..
De curand am inceput sa invat limbajul PHP.
Dar am nevoie de ajutor.
Va rog raspundeti doar cei care stiu.
Pe un tutorial spune : Trimite e-mail prin PHP.
Am aici codul :

$destinatar = "destinatar";
$subiect = "despre PHP";
$corpul_mesajului = "PHP este unul dintre cele mai bune limbaje de comenzi pentru alcătuirea scripturilor";
$antet = "From: de la cine e trimis\n";
mail($destinatar,$subiect,$corpul_mesajului,$antet);
echo "Mesaj trimis la $destinatar";

Am inteles ca trebuie scris in notepad...
Intrebarea este : Cu ce extensie? Ce alt program sa folosesc daca e nevoie?
Deci sa zicem ca ati avea voi (cunoscatorii de PHP) Codul de mai sus.
Cum ati face sa-l trimiteti?
Va rog ajutati-ma.
Funda.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Deschizi un fisier notepad faci un copy peste ce ai scris mai sus si apoi dai paste in acel fisier deschis.La inchiderea fisierului da click pe salvare si apoi daca ai adresa de email poti sa-l trimiti email. (observi ca acel cod nu se vede pentru ca aici pagina nu suporta html ) Ca sa scrii acel cod html sa se vada aici trebuie sa lasi loc gol intre sau = sau [] sau /. (poti sa si arhivezi acel fisier notepad pentru al trimite email dar nu este obligatoriu)
Bafta!

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Unde este site-ul cu tutorialul ->da-mi un link sa vad si eu!

neluL
| neluL a răspuns:

< ? print("Hello world!"); ? > Am bagat pauza intre < si ? si la inceput si la sfarsit ! daca scoti pauzele se formeaza scriptul (codul html) .

Vezi mai bine si pe aici :
http://support.myforum.ro/viewtopic.php?f=19&t=4376

| Cartitza explică:

NeluL uite ca nu am inteles siteul cu tutorialul vezi ca o sa fie ceva in partea a 2-a, deci ti se deschide siteul si ai jos dupa corpul de comentarii ceva cu o sagetuta si scrie partea a 2-a sau ceva de genul si in partea a 2-a e ceva scris Hello World si un cod, cum sa fac sa-mi apara mesajul? Poti sa ma ajuti? Eu iti dau funda pentru. raspunsul trecut si daca vrei sa ma ajuti la urmatorul bine daca nu nu alegerea ta dar te rog sa ma ajuti...

| Cartitza explică:

Mii de scuze neluL...m-am luat cu altceva si am uitat sa pun ce era important...LINKUL :| uite aici http://tutorialsx.wordpress.com/......troducere/