Zdog, in ideea ca ai avut o licenta de 8.1 si poti reveni la ea, atunci stii ce ai de facut. eu am 7 cu licenta si nu am actualizat. de luni de zile am intr-un pc windows 10 si e o dezamagire. il am doar pentru a testa. si cred ca il sterg curand.
Acele temperaturi le atingi ca e praf acolo in el nu ca ai 10 pe el, un cooler bun si curat nu are asemenea temperaturi, valori normale 40-45 de grade hai 55-60, 70 e cam mult, schimba pasta termo de pe cpu, windows 10 consuma la fel cel putin asa spune Microsoft
Normal nu e. insa nu e o temperatura iesita din comun pentru un laptop cu un procesor Intel.
cand ai instalat 10 ai crezut ca ai dat marea lovitura?
Nu are nimic a face cu 8.1
poate doar ca e fabricat de aceeasi firma. oricum, daca te incalzeste cu ceva nu esti unicul ce are probleme cu "minunatul" 10.
si nu au trecut nici 48 de ore de cand l-au scos in vanzare.
specificatiile ce le-au scris poti sa le pui in rama.
dovada practica o ai in laptopul tau. si ai rabdare sa inceapa cu update, cine stie ce surprize au rezervat?
Daca procesorul e mai utilizat in w10 decat in w8.1, e bine sa reinstalezi w8.1.
Temperatura poate ajunge si la 70, depinde de utilizarea procesorului, de temperatura din camera, de eficienta sistemului de racire. 70 e oarecum acceptabila, dar daca inainte era de 50-55 (era mult mai bine) inseamna ca w10 are are de lucrat ceva si foloseste procesorul mai mult. Daca se mentine situatia chiar dupa cateva zile si temperatura nu revine la 50 - 55, inseamna ca era mai bine cu w8.1.