Încearcă să reinstalezi Windows-ul și să îți pui numai programele strict necesare ba chiar mai mult decât atât, nici pe alea necesare să nu le pui pe toate.Pt că tu ai foarte puțin HDD și cand se ajunge la un anumit procent de umplere, compu dă chix.
Pai mai Bogdane daca tu nu stii cati rami ai cum vrei sa te ajutam? Daca ai 1 sau 2 Gb cum vrei sa mearga(presupun ca ai si 1000 de programe care iti papa din memorie)
Daca vrei sa stii in local disk C:/am 3 GB liberi(din 10 GB), local disk D:/ 60. 3GB (din 68. 3GB), local disk E:/ 46GB (din 70GB)
Ram e una si Hdd e alta! In fine... fugi cu calc la cineva care stie!
Am fost de multe ori si mi-a spus ca sa-l pun la punct definitiv(sa nu mai imi faca nici o problema) ma costa in jur de 3 sau 4 milioane...
Mai mult decat sa iti zic sa instalezi windows 7(32 bit). un antivirus micut..programele si driverele strict necesare..nu pot face! Succes
(pentru miz20410) uite aici siteul ca de downlaod nu mai imi da voie; Încercaţi să încărcaţi din nou: www.eset.ro/download/antivirus-gratuit-free-trial.php
Sugestii suplimentare:
Accesaţi o copie păstrată în memoria cache a site-ului www.eset.ro/download/antivirus-gratuit-free-trial.php
Căutaţi pe Google:eset ro download antivirus gratuit free trial