Pe procesoare de ultimul tip ca i 5 sau i7 nu ruleaza decat windows 7 64 biti, am si eu un laptop i7, si am incercat sa bag vista, si nu m-i l-a bootat, mi-a dat eroare ca nu-l suporta, la HP-uri, Asus-uri si Samsung-uri merge cel mai bine windows 7 si daca te-ai plictisit de windows 7 baga-ti windows 8 versiunea de testare!
Nu vorbii prosti nu conteaza pe cat biti este tot iti merge.
HoRiA17 Mergi pe windows 7 64-bit
Nu conteaza pe cati biti este, ai dreptate, doar ca este mai recomandat sa mergi pe versiunea de 64 de biti pentru. ca iti functioneaza mai usor!
Nu prea vad de ce intrebi. Azi nu se mai fabrica laptopuri care sa ruleze sisteme mai salbe decat windwos 7(mai alese cuele cu i3/5/7) Deci, windows 7, si deoarece are 6 gb ram, neaparat 64 biti
Windows 7 Home Premium.
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions
Vezi aici diferentele... si alegi ce crezi ca ti se potriveste. Succes!
Pai daca este HP Pavilion G6-1205SQ ar trebui sa ii pui Windows 7! Functioneaza cel mai bine pe laptopuri.
Daca ai peste 4gb ram baga windows 7 daca ai mai putin ar fi bine xp sp3 ca dupa 4 gb rami nu te prea ajuta windows xp
La ce laptop ai tu, poti pune orice fel de windows, pentru ca oricum o sa iti mearga jocurile noi aparute.Depinde de tine ce vrei un xp care trebuie schimbat din 3 in 3 luni dar care iti consuma putine resurse si daca il cureti si ai antivirus bun iti va functiona laptopul ca un avion sau vista sau 7 care cei drept vor consuma mai multe resurse dar sunt mai rezistente, le inlocuiesti odata la 6 luni de nu mai mult.
Am si eu un Laptop HP Pavilion G6-1205SQ cu procesor Intel de 2 ani si mi-am pus Windows 7 Ultimate. Merge foarte bine. Ti-l recomand! Nu-ti va parea rau!