| HoRiA17 a întrebat:

.. Imi puteti spune si mie ce windows ar tebui sa pun pe un Laptop HP Pavilion G6-1205SQ cu procesor Intel® CoreTM i5-2430M 2.40GHz, 6GB, 500GB, AMD Radeon HD 6470M 1GB, FreeDOS? Care ar fi cel mai potrivit? Tnx si

Răspuns Câştigător
| comansorin a răspuns:

Pe procesoare de ultimul tip ca i 5 sau i7 nu ruleaza decat windows 7 64 biti, am si eu un laptop i7, si am incercat sa bag vista, si nu m-i l-a bootat, mi-a dat eroare ca nu-l suporta, la HP-uri, Asus-uri si Samsung-uri merge cel mai bine windows 7 si daca te-ai plictisit de windows 7 baga-ti windows 8 versiunea de testare!

| imaqtpie a răspuns (pentru comansorin):

Nu vorbii prosti nu conteaza pe cat biti este tot iti merge.

HoRiA17 Mergi pe windows 7 64-bit

| comansorin a răspuns (pentru imaqtpie):

Nu conteaza pe cati biti este, ai dreptate, doar ca este mai recomandat sa mergi pe versiunea de 64 de biti pentru. ca iti functioneaza mai usor!

9 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Nu prea vad de ce intrebi. Azi nu se mai fabrica laptopuri care sa ruleze sisteme mai salbe decat windwos 7(mai alese cuele cu i3/5/7) Deci, windows 7, si deoarece are 6 gb ram, neaparat 64 biti

| laptopnews a răspuns:

Windows 7 Home Premium.
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions
Vezi aici diferentele... si alegi ce crezi ca ti se potriveste. Succes!

| ACAB1312 a răspuns:

Pai daca este HP Pavilion G6-1205SQ ar trebui sa ii pui Windows 7winking! Functioneaza cel mai bine pe laptopuri.

| ConstantinescuMaximilian a răspuns:

Daca ai peste 4gb ram baga windows 7 daca ai mai putin ar fi bine xp sp3 ca dupa 4 gb rami nu te prea ajuta windows xp

| Angel2203 a răspuns:

La un asa laptop o sa-ti ruleze foarte bine Windows 7 Ultimate!

| vali194 a răspuns:

La ce laptop ai tu, poti pune orice fel de windows, pentru ca oricum o sa iti mearga jocurile noi aparute.Depinde de tine ce vrei un xp care trebuie schimbat din 3 in 3 luni dar care iti consuma putine resurse si daca il cureti si ai antivirus bun iti va functiona laptopul ca un avion sau vista sau 7 care cei drept vor consuma mai multe resurse dar sunt mai rezistente, le inlocuiesti odata la 6 luni de nu mai mult.

| dienutza1197 a răspuns:

Am si eu un Laptop HP Pavilion G6-1205SQ cu procesor Intel de 2 ani si mi-am pus Windows 7 Ultimate. Merge foarte bine. Ti-l recomand! Nu-ti va parea rau!