Întrebare recomandată | TheScienceElias a întrebat:

Întrebarea mea este ce imprimantă e mai bună? Canon MF cu 18 ppm sau Hp M1132 cu 12000 dpi. Aș dori răspuns știind că vreau pentru clasă nu pentru mine, deci calculati asta in functie ca vrem să țină cartușu mult și să fie bună ( sa se strice greu cum s-ar zic) VREAU RĂSPUNS ASTĂZI!

Răspuns Câştigător
| sebyHVA a răspuns:

HP M1132 am avut si eu si inca o mai am are 2 ani si merge perfectwinking... happy

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M1132 este o imprimantă bună. Am lucrat cu ea, părea ok. De stricat greu nu poate garanta nimeni, nu se mai face nimic să ţină ani de zile. E societate de consum.

| Sarasanu a răspuns:

HP-urile sunt cele mai bune imprimante

| Pascu_Alexandru_1998 a răspuns:

M1132 e foarte bun, se strica greu, dureaza mult.Asa ca M1132 e foarte bun.Dar acum depinde de tine.

| AnonymMan a răspuns:

Eu spun ca HP este cea mai buna imprimanta deoarece eu am calculatoru din 2005 acum la schimbat cu laptop si la lapot am conectata aceeasi imprimanta care am avut-o din 2005 de atunci am si cartusele si imprimanta merge foarte bine si nu se aud sunete cand imprima deci este foarte buna deci gandeste-te sunt 7 ani si odata mi-a cazut jos si tot merge HP iti recomand desi ai putea sa intrebi si clasa dar cred ca iti vor spune HP sper ca te-am ajutat

| calmopenmind18 a răspuns:

Eu am Canon Mp250, se poate reincarca acasa (50 de lei odata) o am de un an si am printat in jur de 1000 de coli, 100 numai colorhee hee. Nu mi s-au ars cartusele, mai da erori dar se repara, sut toutoriale pe net.

| rowena a răspuns:

Hp M1132 este foarte buna!

| Paoo a răspuns:

Buna! Si eu iti recomand tot HP, cu toate ca nu am avut.Eu am Canon si nu e buna de nimic daca a mers un an cam asa.In fine chiar daca nu ai avea de ales...nu cumpara CANON! Sper ca te-am ajutat.

| eugenl a răspuns:

Depinde de pret si de ce-ti trebuie. Daca vrei imagini fotografice mergi pe HP, pentru ca da claritate pentru asta este 12000 dpi pentru claritatea scanarilor si printarilor. Nu am cum sa stiu care e buna si care tine tusul mai mult, asta depinde cum ai tu grija de ea, ce calitate are tusul si cat de incarcate sunt paginile pe care le scoti. Eu am Lexmark multifunctionala si imi e suficient

| ViperXd a răspuns:

Ai incredere in mine. Leam folosit pe amandoua si Hp M1132 este cea mai buna.Inca nu mi s-a stricat.

| Paull18 a răspuns:

Salut. eu am imprimanta HP M1132 si mi se pare ok. e cat de cat mai ieftina dar buna. recomand

| RuxiLysm a răspuns:

Hp M1132!