Il urci atat cat merge normal si nu da bluescreen-uri, sau nu "ingheata" imaginea, dar cresti frecventa in pasi marunti.
Pai ai puteasa il duci la 2 GHz si ceva, dar nu iti recomand. Daca chiar vrei sa faci asta, nu il duce mai departe de 2GHz, pentru ca o sa se friga
Daca o sa se friga, temperatura este destul de mare, habar nu am cat. Dar, chiar daca o sa ii cresti frecventa, din cauza supraincalzirii tot cam aceleasi rezultate o sa ai, nu o sa fie mai rapid
Cu cat frecventa e mai mare cu atat creste mai tare temperatura. Daca de exemplu pentru aia 100MHz de la 1.8 la 1.9 a crescut cu 10 grade sa zicem, pentru urmatorii 100MHz de la 1.9 la 2.0 ar putea creste cu mai mult de 10 grade Dar nu sunt sigur daca chiar poti sa il duci pana la 2.5. Cred ca maximul e undeva pe la 2.2-2.3... Maxim 2.4
Da,ai dreptate.Nu o sa-l duc nici pana la 2.5 GHZ, nici pana la 3 GHZ, o sa-l duc pana la 2 GHZ si-l voi lasa asa.Si treaba cu temperatura nu e nici chiar asa.Azi am mai adaugat 100 MHZ, deci am ajuns la 2 GHZ, si temperatura sa maxima acum este de 52 de grade, iar cand procesorul nu incarca nimic este 44-45 de grade.Pana la 2.5 GHZ o sa-l pot duce, dar mi-e frica ca poate se va arde sau cine stie ce i se va intampla, deci nu voi risca.O sa-l las la 2 GHZ sau 2 GHZ 100.Multumesc de ajutor.
Nu poti multa maxim 2 GHZ fiindca s-ar putea arde procesorul!
Multa bafta, PACE!