| TheFuture46 a întrebat:

Sall TPU, ma puteti ajuta si pe mine? sunt incurcat, nu stiu ce sa aleg sa cumpar dupa vara, eu vreau sa imi cumpar Samsung galaxy tab 7.0 2 sau consola xbox 360 varianta cu 250Gb, ca o ambele imi plac, pe xbox ma joc pe LCD, ma uit la filme ca il pot folosi ca blu-player si sa vad filme 1080p, iar tableta o pot lua la liceu, ma uit youtube, le fac in ciuda la colegi. Nu sti uce sa fac, pe langa astea, nu vreau sa modez consola daca as lua-o, as vrea sa o las normala, faza asta nu imi convine pentru ca trebuie sa scot 12-1400 ron + 4000 pe putine jocuri.
Va rog argumentati!

Răspuns Câştigător
| SameMistake a răspuns:

Tableta iti va fi mai utila, de xbox vei fi incantat la inceput, dar dupa un timp te vei plictisi si cine stie cand vei mai gasi timp sa te joci. Si eu am xbox, si uite, nu m-am mai jucat de cateva luni, si l-am cumparat in toamna anului trecut. Ce-i drept, nu am decat vreo 4 jocuri pentru xbox, si m-am jucat atunci in primele zile, ca dupa am si uitat de ea. Pe xbox vei cheltui mai mult daca te gandesti ca trebuie sa cumperi si jocuri, pentru a iti mentine distractia, iar tableta o vei folosi mult timp de acum incolo.
Este greu sa compari cele doua, pentru ca sunt doua aparate electronice diferite, si este si mai greu sa alegi. Nu stiu nici ce varsta ai, cat timp liber ai la dispozitie si restul. De jucat, repet, in timp s-ar putea sa ti se ia, desi jocurile sunt pentru toate varstele si este nevoie sa depui efort. S-ar putea sa nu gasesti timp mereu pentru jucat, dar pentru tableta... tableta o vei putea utiliza oricand.
Depinde foarte mult pentru ce anume vrei sa investesti. Xbox-ul este ceva nou pentru tine(banuiesc) si deci este o incantare mai mare. As alege, in final, xbox-ul pentru ca este placerea oricui sa te joci pe asa ceva. Tableta o vei folosi ca orice alt computer, chit ca e vorba ca intri pe net de pe mobil, sau stai pe laptop. Si la tableta ai si dezavantaje, cum ar fi, acum daca esti la la liceu si vei avea nevoie sa faci referate, proiecte, nu iti va fi de folos tableta, te vei duce fuga la un calculator obisnuit sau laptop.
Alege ce vrea inima ta, dar te va entuziasma foarte mult xbox-ul si merita sa traiesti aceasta experienta. O viata ai, merita "micile placeri"(ma refer la cele materiale acum, ca nu e vorba se sentimente).
Iti urez succes cu alegerea si numai bine!

28 răspunsuri:
| MrRava13 a răspuns:

Ia-ti xbox-ul, poti face mai multe decat cu tableta(care dupa mine e un moft) big grin
xboxul are mai mare capacitatea in gaming, si tu spui ca cu un xbox +jocuri= 5000 lei? o_O, nu, consola daca o vrei fara kinect e 1000lei, iar daca nu vrei modat jocurile sunt undeva la 100 lei, so u do what u want!

| TheFuture46 explică (pentru MrRava13):

Acolo am gresit cu faza cu 4000 ron, vroiam sa scriu 400 ron

| rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrfffffffffff a răspuns:

Eu zic sa iti iei tableta ar fi mai bine dar si mai convenabil o sati foloseasca mai mult ca xbox0ul fundda:XX

| Niiiicu a răspuns:

Eu as spune sa iei xboxul, deoarece cred ca ai pc iar tableta inlocuieste pc la nevoie, insa e si ea buna dar pe xbox poti face lucrurile pe care le-ai enumerat, si e bun daca esti pasionat de jocuri(insa e cam sumpabig grin)

| AliveOne a răspuns:

Pai eu zic sa-ti ei dableta dar nu Samsung!
un HTC JETSTREAM e o tableta de invidiathappy e mult mai buna ca samsungu sau xboxul si app daca te hotarasti sa-ti ei xbox ia-ti ala 720 e mult superiorhappy
dar te va costalaughing
parerea mea eu mi-as lua tableta e ceva foarte tare:X
Funda?
ty
bye

| MrRava13 a răspuns (pentru AliveOne):

Inceeeet. ca mai e pana la 720laughing

| AliveOne a răspuns (pentru MrRava13):

Nu-mi dai fundacrying?

| MYK3 a răspuns (pentru AliveOne):

Nu ia comparal cu 7.7 sa vezi ca htcul nici nul miroase

| AliveOne a răspuns (pentru MYK3):

A? ce vrei sa spui cu 7.7?

Pls las-o asa eu prefer HTC-ul toata ziua e mult mai usor de folosit are mai multe efecte si ti-e drag cand il deschizi:X vreamea aia te da gata cel putin pe mine :X
oricum poti sa fi cat vrei tu de fericit cu acel 7.7 :O dar e un esec in ochii mei happy sozz asta e adevaru big grin smug byeee

smug ia mai uitate odata la proceros adica 1gHz si 7.7 1.4 gHz (amandoua dual-core) si la ecran HTC are lcd si 7.7 are SUPER AMOLED PLUS deci eu zic ca HTC-ul e un esec plus ca luna viitoare au sai puna ICS pe 7.7 (oricum avea mai multe efecte ca HTC ). Singur ce are HTC in plus ca arata mai frumos cand il deschizi in rest e mult mai slabsmugbig grin.

Faci cum vrei my friend oricum eu nu imi iau HTC jetstream astept noua tableta HTC quattro cu procesor quad core de 1.5 nVIDIA tegra 3 sa iti arat acolo performanta nu ce zici tulaughing HTC The best!
FUNDA?happy
Bye

Pai nu e intrebarea mea... dar si Samsung o sa scoata in plus am dat comanda si imi vine cu tegra 3 (grafici quad) si procesorul e de fapt 1.5 nu 1.4 asa scrie uitate inauntreu ei si oricum HTC nu are tehnologia LTE (4G) si pe ce o sa scoata Samsung o sa puna si grafice 3D. ceaw

W0w frate esti p**st fara suparare frate dar esti nuc numai prosti zisesi
tot ce zisesi tu e ilogic + multe minciuni sunt mult mai experimentat ca tine iar ca sa zici ca HTC nu are tehnologia lta 4g deja dadusi cu capu-n k*t
Frate pentru intelectul tau sa stii si tu primul care a avut vreodata 4g lte a fost HTC
in sepacil vechea versiune de HTC evo 4g
daca vrei sa nu mia spui asa multe minuni du-te informeazate dupa scrie plz m-ai lasat fara cuvinte la ce minuni ai putut sa zici hai de capu meurolling on the floor
Ceau!

De fapt tu esti p**stul big grin eu vorbeam de tablete la (4G) si de fapt nu minteam am facut o comanda speciala cu TEGRA 3 big grin. Mai bine informeazate tu uitate inauntru ce scie pe procesor sa vezi ca scrie 1.5 si nu te astepta sa scoata HTC prea curand cu 1.5 si la grafica (GPU) o sa ramana mult timp la mail-400 big grin imi pare rau pentru tine mai intreaba pe altii si revino cu un raspuns! (scuza-ma pentru expresiile de mai sus)big grin Tu mai lasat fara cuvinte pentru ca te refereai cand am zis 4G la telefoane laughing. Nu imi spune de HTC EVO 4G eu vorbeam de tabletehee hee. Nu vorbi de telefoane cand e vorba de tablete si inverswinking. Mai uitate la ele si revino

Prietene Daca nu stiai iti spun eu exista si tableta evo chiar 2 asa ca evo nu e neaparat telefon si app si tabletele au 4g o da si functioneaza perfect in America
pe langa asta tot o mare prostie faci cum dihoru meu sa comanzi ma asa ceva telefoanele / tabletele nu se personalizeaza e impossible asa ceva spui o mare porcarie ce zici tu :O mai invata!

De fapt nu. se poate modifica daca o duci la cine trebuiewinking si trebuie sami soseasca daca vrei iti fac si un videoclip sati arat cai tegra 3 si daca ai ceva cu Samsung si tii cu HTC oricum nu am cum sa te conving! Bafta la ce iti alegi

Deci sa inteleg ca fiecare o ia pe drumu lui si punct!
Eu tot cu HTC raman
tu sa ramai cu samsungu tau amarat
ceau

Ok ceaw (P.S nu-i mai amaratwinking e inves)

Neuronu tau crede ce vrea el
Eu cred ce stiuwinking

Mersi la fel (dar uitate si la pret si de acolo iti dai seama)

Am bani eu ma uit la calitatewinking nu la pret

Si eu dar voiam sa-ti zic ca e mai scump Samsungwinking

| TheFuture46 explică (pentru MYK3):

Ma fratilor dar pana la urma pentru ce tegra 3, procesor 1.5? ce poti sa faci pe o tableta mai mult decat sa scrii un email, sa descarci un film 1080p full hd si sa te uiti la el care nu solicita nici pe jumate placa video tegra 3 si jocuri nu prea sunt multe care sa solicite placa si procesoru. ce poti sa faci mai mult pe o tableta?

| ILoveMoon a răspuns:

Pai un Xbox 360 ar fi bun daca esti pasionat de jocuri, dar daca vrei sa iei multe jocuri mari si aparute acum in 2011 sau anul acesta astea sunt destul de scumpe 150 de ron + si dai inca o gramada de bani pe jocuri, pe cand tableta e buna la liceu daca si inveti bine cauti informati in pauza sau vezi filme sau cauti diferite aplicati si e buna pentru liceu la fel ca un laptop, astea sunt doar niste argumente dar pana la urma tu decizi, Succes

| Satanel8964 a răspuns:

Eu am un Xbox360 modat si imi pun jocuri pe el cand am chef

| FireMihai a răspuns:

Salut,sincer e greu de ales intre cele doua, dar eu recomand sa iti iei xbox-ul. De ce? Pai uite, de exemplu eu am o tableta Accer Iconia Tab, sunt foarte multumit de ea...dar si de ea o sa te plictisesti, e buna doar daca pleci undeva (daca nu ai laptop). Vreau sa spun ca si tableta o deschid odata la 2-3 saptamani sa ma mai uit ce a aparut pe market. am si console. wii, PSP, PS2. cu PS2 sincer nu m-am jucat prea mult (2 saptamani), PSP la fel ca la tableta, e distractiv 2-3 saptamana maxim o luna, pe urma o sa il iei doar cand pleci undeva...pe wii il deschid macar odata pe saptamana( avand in vedere ca il am de 4 ani) deci inca e o sursa de distractie. Parerea mea este sa iti iei XBox-ul dar doar daca vrei sa il modezi, altfel nu are sens, pentru ca o sa platesti extrem de mult ca sa iti mentii amuzamentu. deci daca il modezi recomand sa iei xboxul daca nu ia-ti tableta (recomand Iconia tabu 1700 lei nu cred ca o sa fi dezamagit de ea.) funda?

| DizZiBoy a răspuns:

Deci. fi atent la mine laughing. Daca iti cumperi tableta aia sau cum ii zice e posibil ca dupa primul Buff! daca intelegi sa se sparga pentru ca nu sunt foarte "tari" pentru ca nu stiu daca ai avut dar eu am avut acum vreo 2 ani un LG cu touchscreen deala de apesi cu degetu' pe ecranrolling on the floor, sa fiu mai explicit si l'am scapat de 2 ori destul de tare pe beton. praf s-a facut din el, iar dupa parerea mea aia ar putea sa ti'o confiste dirigata sa ti'o strice colegii tai etc. In schimb consola este mult mai eficienta dupa parerea mea poti sa te joci jocuri la hd sa vizionezi filme cum spuneai si tu si iti va rezista in timp. si dupa cum am vazut tableta are un pret dublu cat cel al consolei si nu stiu daca ai fi multumit sa dai atatia bani pe o tabletalaughing. Orkm decizia e a ta. Sper ca ti'am fost de ajutorlaughing, Bftwinking.