| FlorynFlOo a întrebat:

Mă scuzati daca nu am pus intrebarea cum trebuia dar sunt nou pe Tpu.Va rog sa imi spuneti ce sa fac: Deci nu stiu ce are internetul...cand deschid PC-ul efectiv nu merge netul. jos i bara arata ca merge netul si cand deschid un browser imi spune ca nu sau primit date si chesti din acestea. si trebuie sa dau restart la pc. si tot nu merge dupa aceea iarași dau un restart la net si unul la pc si dupa iar unul la net... si de abia il fac sa mearga. si faza e ca wirelessul pe telefon merge. eu ma gandesc ca e vina din PC daca wirelesul merge. Imi puteti spune ce poate avea. dupa ce dau restarturi isi revine dar greu. pc ul este bun am si reinstalat windowsul acum 2 saptamani si nu are virusi.Va rog raspunsuri clare. nu cred ca e vina Romtelecomului. cred ca e ceva din pc. Mentionez ca. modemul si calculatorul sunt in fata caloriferului si ca acuma 4 zile am scapat modemul pe jos. si de 3 zile imi face fite. Nu stiu cum sa dau funda dar daca gasesc cum. o sa o primiti. Va rog sa ma ajutati!

2 răspunsuri:
| cecilia123 a răspuns:

Cred ca din cauza cazaturi s-a dereglat ceva in modem(si eu sunt cu romtelecom) ti-as recomanda ca suni la ei si sa cumperi un modem nou(daca l-ai scapat tu nu intra in garantie). Sper sa reusestiwinking

| Ciubreag_Gabi_1980 a răspuns:

Resetează PC-ul. Așa am făcut și eu și acum îmi merge netul!