| Daniel_Alex_1996 a întrebat:

mi-am achizitionat un pc PROCESOR 2000/768MB rami.pc merge bine are windows xp...Dar cand intru pe internet explore imi apare o chestie SECURITY ALERT un chenar cu 3 fraze dintre care 2 zice ca suntbune da ultima nu ...in fine problema este k dupa ce dau close pangina pe care eram apare ca si cum ai intra pe net fara netu konectat plizzzzzz ajutati-ma

5 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Daniel poti scrie ce anume scrie in acel chenar? sau daca nu instaleaza teamviewer sa il pot vedea.

| Daniel_Alex_1996 explică (pentru gelu1970):

Pai nu ma lasa nici sa descarc
nimic eu acum st pe laptop
numai sa iau team si sa-l bag cu sticku in el si sa-l instalez

| gelu1970 a răspuns (pentru Daniel_Alex_1996):

Da. poti face asta. pentru ca din ceea ce scrii imi pare rau, nu imi dau seama ce poate fii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Windows securiti alert este un mesaj de la firewal.Dezactiveaza firewalul. Acest firewall opreste orice site compromis sau care are virusi.Cum aporape toate siteurile sunt suspecte, nu te lasa sa intri pe majoritatea.Deci dezactivezi firewalul.Cum?
Start-control panel-security alert-dai in jos unde scrie cu albastru:windows firewal-si acolo bifezi: off(not recommanded)
imediat, jos langa ceas vei primi informatie ca firewalul e dezactivat. Ignori informatia, o vei primi mereu, inchizi acea informatie din x.
restartezi calcuatorul si intri iar sa vezi daca vei mai primi acel mesaj si daca te lasa sa intri.Succes.

| bistrita1984 a răspuns:

Instaleaza-ti mozzila