Abia mi-am instalat windowsul,, nu am cum sa le sterg asa de usor, mi-am descarcat doar un kk de program pe care nici nu l-am instalat a fost o mica greseala,
Da ma dar nu vreau sa-mi sterg tot din pc,nu cred ca daca sterg toate programele se va sterge si programul ala, de fapt programul pe care eu l-am downloadat este un hack...l-am luat din greseala cand am vrut sa-mi i-au mt2, si eroarea este de forma 0xc000152 si nu vreau sa-mi instalez iar windowsul in niciun caz. acum 3 zile am facut asta.Si ma gandesc ca daca i-au Frameworku' [Net] ce pot face.ca eu nu vreau hacku'...o metoda mai simpla,unde pot depista acest program, Atentie! Doar l-am downloadat, nu l-am instalat si downloadul mi-a luat 3 sec,si n-am avut cum sa-l opresc. Alte idei ceva mai simple si mai explicite va rog mult:X, Dau Funda, promit.
Este o eroare des intalnita,la programele executabile pe un anumit gen de Windows,iti recomand sa reinstalezi windows-ul, daca problema persista, poate avea si un virus incorporat!
Just Cola, intra pe web la google si cauta programul CCleaner
Dupa ce l-ai instalat intra la optiunea Unelte>Start>selecteaza tot de acolo si stergele deoare ce alea sunt programe ce ruleaza la deschiderea PC. Funda?
Trebuie sa pui un q3 instalat in pc cu network flame si o sati mearga de 10 ori mai bine funda?