| TheDarkMita a întrebat:

O scurta intrebare, in curand o sa am 2 pc in casa si as vrea sa stiu daca pot sa schimb din piese mai exact procesoare. Cum ar trebui sa scot? straight face Funda!

Răspuns Câştigător
| maxb a răspuns:

1.Trebuie sa vezi ce marca e Intel sau AMD.

2.Trebuie sa vezi ce socket este (sa fie acelasi socket)

3.Trebuie sa verifici pe site-ul producatorului placii de baza daca placa de baza suporta acel model de procesor.

6 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Daca nu ai cunostinte de asa ceva mai bine stai in banca ta. vrei sa faci schimb de piese intre cele doua pc? cred ca glumesti. trebuie sa vezi daca sunt compatibile componentele ce vrei sa le asmblezi

| 0x11111051 a răspuns (pentru gelu1970):

+1 Total de acord cu tine!

| Rockat a răspuns:

Procesor este lipit de cooler care este prins de placa de baza de niste manere care trebuie inlaturate.

| TheClassyCat a răspuns:

Daca Stii engleza iti recomand sa vezi\citesti niste tutoriale despre domeniu si sa inveti inainte. Dar daca vrei sa scoti proccesoru intai scoti coolerul(Ventilatorul) apoi sa stergi cu un servetel pasta alba inainte sa il scoti. Apropo trebuie sa pui pasta termica dupa montarea procesorului intre cooler si procesor.

| vasy2002 a răspuns:

Pai daca sunt acelasi model se pot schimba si as spune sa nu te apuci u de scos de prin ele ca poate le dai foc la amandoua

| costas84gmc a răspuns:

Afla ce tip de socket au ambele procersoare si daca se potrivesc, trebuiesc sa fie identice. Daca sunt, nu-ti trebuie decat sa le inlocuiesti. Racitoarele si sistemele de prindere difera de la Intel-uri la AMD-uri...