| NoNameMike a întrebat:

Pe calculatorul asta am acum windows 7 daca as instala windows 8 s-ar sterge totul dupa el sau as ramane cu tot pentru ca nu vreau sa mi se stearga totul ca am foarte multe chestii pe el

10 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Dacă plănuiești să schimbi platforma de la Windows 7 la Windows 8 nu se vor șterge, dacă formatezi ca românu doar partiția C:, dar ia în calcul ca asta va cauza conflicte, și posibile erori de accesare a datelor de pe partiția de date. Eventual, poți apela la soluțiile cloud storage cum sunt Google drive(15 Gb storage gratis/cont), Microsoft SkyDrive(7 Gb gratis/cont) sau Adrive(50 gb storage gratis), unde SkyDrive-ul îți va fi de folos deoarece dacă nu te loghezisau îți creezi un cont pe Microsoft nu vei putea instala Windows 8, la care se adaugă avertismentul cu grijă la Licență; a nu se fura, activa ilegal că o să ai probleme, de data asta pe bune nu doar parțial fictiv ca la Windows 7.
Succes

| Oanna96 a răspuns:

Bineinteles ca ti se sterge tot, dar poti sa muti in partitia D ceea ce vrei tu sa pastrezi, si atunci cand instalezi windows'ul stergi doar partitia C, adica ce in care ai instalat celalalt windows si D-ul il lasi asa.

| RAY a răspuns:

Nu,dai delete la c apoi format, apoi instalare, la partitia prima nu a doua, si nu la aia de sistem
partion system 100 mb nu faci nimic o lasi asa asta e de windows de recuparare date
partion 2 delete, format, instal
partion 3 nu faci nimic o lasi asa

| stlucian a răspuns:

Salvezi in partitia "D" tot ce te intereseaza sau pe vreun stick/cd/dvd. Apoi fomatezi "C"-ul si instalezi OS-sul care doresti si de partitia "D" nu te atingi.

| al3xander a răspuns:

Pai poti sa faci update de la windows 7 la 8 (sau 8.1) daca nu vrei sa reinstalezi windows-ul de la 0. uite aici un tutorial http://windows.microsoft.com/......7-tutorial

| BlackNinja a răspuns:

Se va sterge tot DOAR din partitia in care ai instalat windowsul.Copie tot din acea partitie in alta si apoi instaleaza Win 8.

| bumtzbumtz a răspuns:

Eu stiam ca se sterge tot.

Răspuns utilizator avertizat
| Skrillex13 a răspuns:

Pune tot pe un hard extern.

| parascheva123 a răspuns:

Din cate stiu se sterge totul