Nu are nici o treaba hdmi cu alimentarea. Bagi doar cablul hdmi si atat! Am o vaga impresie ca tu te referi la convertoare vga-hdmi care au si alimentare. Repet daca ai doar un cablu hdmi, nu iti trebuie alimentare.
Da.Monitorul se alimenteaza de la priza nu de la HDMI.Primesti doar semnalul video de acolo, atat.
LA ce te referi? Daca cablul este pentru monitor ar trebui sa aiba monitorul cablu de alimentare inclus.
Eu vreau sa intreb daca merge fara acel cablu pentru. alimentare doar cu cablu HDMI!
Cine sa mearga taicule, dormi?
Monitorul conectat la PC!
Monitorul conectat la pc fara cablu alimentare doar cu. cablu HDMI!
Pai cum sa mearga. Ala e cablu de semnal doar, alimentarea de unde vrei sa si-o ia? Nu ganditi si voi inainte de a pune intrebari! Ai cautat si tu pe net sa vezi schema unui cablu HDMI, ce semnale vin pe sarmele alea? Va doare in poponeata...
Lasa-i,mă,ca inca viseaza.Nu s-au trezit.
Mda asta am vrut sa intreb? Merci de raspuns!
Nu are nici o treaba hdmi cu alimentarea. Bagi doar cablul hdmi si atat! Am o vaga impresie ca tu te referi la convertoare vga-hdmi care au si alimentare. Repet daca ai doar un cablu hdmi, nu iti trebuie alimentare.
HDMI (High-Definition Multimedia Interface) ...for transferring uncompressed video data and compressed or uncompressed digital audio data from an HDMI-compliant source device.
Nicidecum pentru alimentare...
Deci imi trebuie si cablu alimentare separat.