Eu am cumparat mai demult un LG kp 500 si am platit postasului si mi la adus dupa nou nout in cutir si un card cadou.Deci poti fi sigur bine...
Site*ul okazii este foarte tare. dar acum depinde de la cine cumperi! Eu cred ca nu vor fi probleme. Bafta. Funda?
Pai... Mai bine il iei din magazine de specialitate deoarece e mult mai sigur
Depinde de la cine il cumperi. De obicei ce suna prea bine ca sa fie adevarat, nu se merita
Daca "propietarul" telefonului este din oras cu tine poti sa te intalnesti cu tipul, sa inspectezi detaliat telefonul. iar la livrarile prin curier se poate lua si teapa, gen un cartof intr-o cutie sau o punga cu nisip.am auzit multe cazuri. dar daca este cu ramburs nu sunt probleme
Da am mai cumparat numai ca trebuie sa fii atent la calificative. calificativele sa nu fie primite doar pentru cd-uri. telefoanele e bine sa le cumperi personal nu prin curier. bb e un telefon business si atat, nu e pentru fun. plus ca pentru internet iti trebuie activata optiune de bb care mai costa suplimentar. (personal prefer un tel cu touch capacitiv si android.)
Blackberry la 300 lei?! Suna prea bine pentru a fi real... Nu mai bine te duci personal si ti'l cumperi personal?
alexandrumarin întreabă: