| vanhelsing689 a întrebat:

Vreau sami instalez windows 7 home premiu 64 biti.Dar are serie? Daca are va rog spunetimio... daca nu tot funda dauhappy

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

La windows 7 nu ai nevoie nici de serial nici de prostii în gen românisme.Se instalează frumos și apoi după instalare și instalarea unui antivirus(MSE ți-l recomand) se deschide un cmd ca administrator și se scrie slmgr -rearm
Așa știi că ai windows 7 legal100% în trial și 120 de zile(trebuie să repeți operația în a 29 zi de probă) ce se poate prelungii și al un an prin modificarea paramerului skip rearm.Succes

5 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Recomandare.Decât Wingoz 7 phone mai bine Android.E mult mai bine făcut decât windows phone, care așa cum se știe are o calitate foarte proastă, ca drept dovadă ca Nokia o întregistrat cea mai mic ă rată de vânzări cu Nokia Lumina și asta din cauza că și-or făcut de lucuru cu Microsot Windows phone.Succes

| andrei733 a răspuns (pentru DeyCj):

Vorbea de pc

| DeyCj a răspuns (pentru andrei733):

Am văzut și eu acum

| andrei733 a răspuns:

Depinde pe cel pe care il am nu a avut nevoie de serial key

| ExpertCompanyGroup a răspuns:

Numai Windows Trial (90 sau 180 zile) sau Release Candidate nu au seriale (Product Key). In rest toate au, fara care ori nu poti instala ori instalezi ca trial. Vestea buna e ca, se poate prelungi trial foarte usor si legal. Daca iti trebuie serial (nu legal) mai bine cauta Windows 7 Ultimate.