| maradona10 a întrebat:

Sall vreau sa imi iau o placa video pentru jocuri. si am urmatorul system processor i3-3220cpu 3.3 ghz,... 4 gb ram (2 ddr3 si 2 ddr5 ) si as vrea o placa buna care sa imi ajute pc sa imi ruleze jocuri si de anul acesta. Nu vreau sa joc la full graphic pentru ca stiu ca nu prea ma ajuta procesorul de aceea vreau o placa mai puternica ASTEPT SFATURI happy

11 răspunsuri:
| 0Andrew0 a răspuns:

Ce placa video ai?

| Expressions a răspuns:

"4 gb ram (2 ddr3 si 2 ddr5 )"

2 ddr 5? Esti sigur?

| MariusBon a răspuns:

In primul rand, inca nu s-a inventat RAM DDR5, asa ca presupun ca ai vrut sa spui ca ai 4GB DDR3. In al doilea rand, ne-ar ajuta daca ai specifica ce suma esti dispus sa platesti pentru placa grafica dorita.

| maradona10 explică (pentru Expressions):

Scuzehappy era ddr4 din cate am inteles de la el pentru ca mi-a zis ca ii mai puternic decat ceea ce aveam ddr3 am dat pe 2 ram 100 euro sad

| maradona10 explică (pentru MariusBon):

Acum mi-am pus una la 60 de euro gt610 dar ii praf happy si vreau ceva intre 200-300 euro

| maradona10 explică (pentru 0Andrew0):

NVidia gt610 dar nu este buna de nimic.

| MariusBon a răspuns:

Cred ca asta este cea mai buna varianta la 243 de euro: http://www.pcgarage.ro/......5-128-bit/

| maradona10 explică (pentru MariusBon):

Placa ii foarte buna oare ii compatibila cu sistemul meu de mai sus? procesorul ii cam slab oare voi putea juca jocuri 2014-2015 la un nivel cat de cat sus (grafica)

| MariusBon a răspuns (pentru maradona10):

Procesorul este intr-adevar unul mai slabut insa inca este suficient de bun cel putin pentru jocurile de pana acum. Ca un exemplu, Fallout4 cred ca vei putea sa il rulezi aproape la setari maxime (insa iti mai trebuie ceva GB RAM ). Totusi, daca vrei o placa video putin mai slaba, si sa iti mai iei si inca 4 sau 8 GB RAM, ai putea sa incerci o GTX 950 (care vrei tu de aici: http://www.pcgarage.ro/placi-video/filtre/model-model-geforce-gtx-950/ ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce procesor ai tu un GTX 750 ti e inca prea bun. E procesor cam vechi, am vazut mai sus ca vrei sa dai 200 300 de euro pe placa video. sa dai banii aiurea doar sau faci un upgrade si la procesor in viitor ca de fel nu s-ar merita sa dai bani aiurea.

| maradona10 explică (pentru anonim_4396):

Am vazut acum pe net si gtx750 ii destul de bun si DA PROCESORUL ii cam slabut eu oricum vreau ceva sa imi ruleze jocuri gen :gta 5, sniper ghost 2 si 3(cand va aparea) sniper elite ultimul, forza horizon 2 pes 2016, mafia 3 Adica aceste sunt jocurile pentru care imi fac griji ca nu va merge.si oricum nu vreau acum sa le joc la full graphic dar macar 70% sa fie ok