| Skullace a întrebat:

Salll TPU am primit de ziua mea o tableta si nu stiu care este SSID-ul meu de Wifi stiti cumva unde pot sa-l gasesc ca ma cam plictisesc si as vrea sa ma joc pe ea
dau o funda pentru cel care ma ajuta big grin

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| al3xander a răspuns:

SSID-ul este numele de la router-ul tau. de obicei este scris pe eticheta de la router (daca nu a fost modificat). ca sa te conectezi la router o sa ai nevoie si de o parola (daca este setata si mai mult ca sigur da). daca nu ai modificat nimic de la router trebuie sa fie scris tot dedesubt la router pe o eticheta (SSID, parola etc.).

| Skullace explică (pentru al3xander):

Ce inseamna router laughing))

| al3xander a răspuns (pentru Skullace):

Router-ul este acel device care se conecteaza la internet si da mai departe internet prin cablu sau wireless la device-uri. daca nu ai asa ceva trebuie sa-ti cumperi unul ca sa ai wireless pentru tableta.

Mie imi cere si securitatea si la mine pe router scrie doar un id si o parola...

Ce router ai? t l-a configurat cineva? calculatorul este conectat la router prin cablu sau wireless?

Romtelecom

Uite un manual de utilizare in care iti explica si cum sa schimbi parola la wireless http://www.romtelecom.ro/......HG655b.pdf

| jonahmeans1024 a răspuns:

Incearca sa te uiti sub router ar trebui sa scrie un pass code sau ceva de genu

| alexan25 a răspuns:

Cred ca e numele conexiuni wifi