| Szzeby a întrebat:

Salll TPU! Daca am un procesor Intel de 3GHz Quad Core si vreau sa rulez GTA 5 pe el.Pe un procesor AMD cu aceeasi frecventa va rula la fel?

Funda

Răspuns Câştigător
| AKARA0 a răspuns:

Intel e panarama la jocuri man, ala e pentru documente, editare si chestii, AMD este mai bun pentru ca costa de 2 ori mai putin si e foarte bun la jocuri, eu am un AMD FX si joc ce imi vrea muschii fara nici o cadere de frame-uri.La scoala are Intel-uri groaznice, stai 3 ore ca sa-ti deschida un fisier.in concluzie AMD este mai bun
Fundita?

6 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Pai quad core poate sa fie un core 2 quad q6600 care e destul de vechi, sau un i5 din a4-a generatie,care este mult mai rapid,trebuie sa zici si modelul procesorului, oricum, Intel este mai bun in jocuri fiindca are putere mai mare de procesare pe nucleu, in timp ce amd se bazeaza sa aiba cat mai multe nuclee, dar cu o performanta mai mica per nucleu.

| CPAElites a răspuns:

Va fi o diferenta infima de maxim 3 fps-uri!

| CPAElites a răspuns:

Dar depinde si de modelul procesorului si mai multi factoti.

De exemplu un Intel core 2 quad q6600 este mai slab decat un AMD Phenom II X4 B05e si au aceiasi frecventa 2.3 ghz parca.

| Loker a răspuns:

Intel si AMD nu sunt la fel, deci clar NU! AMD este axat pe o categorie de oameni care nu vor prea mult de la un p.c., in schimb Intel este pentru gameri. Parerea mea este ca nu o sa functioneze la fel.

| AKARA0 a răspuns (pentru Loker):

Pff nu stiu de ce toata lumea tine cu Intel fratilor, De ce?
Pentru ca costa 1500 lei sau mai mult?
Va luati pc-uri cu Intel doar ca sa va dati mari ca sunt scumpe si alte rahaturi.

| Szzeby explică:

Iti merge GTA 5 pe AMD FX?