| MarianDeluise a întrebat:

Salllluut! happy

Am instalat windows pe al pc de-al meu si nu mai imi apar calculatoarele alea 2 din stanga din bara:
Si nu stiu cum se numeste programu' ala care le instaleaza. Va rog sa-mi dati link de descarcaare sau sa-mi spuneti cum se numeste.

o zi buna!

Răspuns Câştigător
| 5yr0Kk a răspuns:

Acela se numeste driver de network adica un program cu care vine pc-u(trebuie sa fi primit cand l-ai cumparat un cd cu mai multe drivere, de net de video mai multe) si care ajuta placa de baza sa comunice cu lan portul( mufa aia unde bagi cablul de net) in cazul tau si care ajuta windows sa recunosca o componenta...( ca sa vezi tot ce ai pe el intri in start-clic dreapta pe computer-daca ai xp te duci la hardware daca ai 7/vista dai clic pe devcice manager si acolo ai toate datele despre pc-u tau, vezi daca in dreptul unuia ai un semn de intrebare galben inseamna ca windows nu recuoaste o componenta)
Totusi daca ai pus 7/vista si poti intra pe google nu trebuie sa iti faci probleme daca ai pus xp incearca sa instalezi driverele de pe acel cd...
Daca nu te descurci lasa-mi un mesaj pe TPU sau lasa-mi idu tau de mes si te ajut cu placere

| MarianDeluise explică (pentru 5yr0Kk):

Adauga yulyan.messi@yahoo.com, multumesc

6 răspunsuri:
| DDCC a răspuns:

Salut!
Ce Windows ai instalat?
Cum adică, calculatoarele? Poate partițiile.
Detaliază aici sau fă Print screen, salvezi în Paint apoi încarci imaginea pe www.imgur.com și dai link.

| MarianDeluise explică (pentru DDCC):

Alea de la net------> nu stiu cu ce program sa le instalez mane.-----> http://i.imgur.com/ZZSakOL.jpg

| SuicideSilence a răspuns:

Acel icon indica starea conexiunii la internet. acum ai net? daca nu, trebuie sa instalezi driver-ul si acel icon o sa apara

| MarianDeluise explică (pentru SuicideSilence):

Frate eu sunt pe alt pc acum straight face. la mine pe pc nu imi apare iconitele alea! CUM LE BAG INAPOI? crying

| AdrianL a răspuns:

Ce calculatoare?