Intra pe This PC sau My Computer (depinde de Windows-ul pe care il ai) cu click dreapta, alege Manage si din fereastra nou deschisa, clic pe Disk Management. Click dreapta pe partitia de 8GB (Uita-te de 100 de ori ca aceea sa fie!) si alege Format dar nu NTFS si FAT.
Inainte de asta, ca sa fii sigur ca nu alegi alta partitie, redenumeste acel Memory Stick. Succes!
O alta posibilitate in cazul in care nu se reuseste (vad aici si postari similare in care s-a dorit a se face un Stick de Boot cu Linux, faceti in felul urmator: Faceti boot de pe un CD cu Windows XP, si cand ajungeti la partitii, alegeti Delete Partition pentru acel Stick. Creati una si nu o formatati. Cand totul e gata, apasati F3 de doua ori pentru restatr. Atentie cu celelalte partitii! recomand decuplarea Hard Disk-urilor poentru siguranta.
Si eu am aceias problema cu tine, l-am bootat cu un Linux si apoi dupa ce mi-am facut treaba cu el, i-am dat o formatare. si acum imi arata ca are 64 MB iar el are 8 GB. Daca gasesti vreun raspuns spune-mi-l si mie, te rog