| jencik14 a întrebat:

Sallut la toti eu am 15 ani si in curind trebuie sa imi cumpar Ipad dar nu stiu la care sa ma opresc va rog ajutati-ma sa aleg intre Ipad 2, 3, 4 si Mini! Scopul e pentru jocuri si muzica si navigarea pe internet

7 răspunsuri:
| kingD0G a răspuns:

Ipad 4 logic, si dupa ce il cumperi ii instalezi jailbreak de aici:

http://life4gadgets.com/......-6-si-6-1/

Si astfel vei putea rula orice joc instalat.

| jencik14 explică (pentru kingD0G):

Mrs de comentariu dar eu totusi pe net am vazut ca nu-i diferenta mare intre 3 si 4! dar oricum mrs

| kingD0G a răspuns (pentru jencik14):

Nu e mare, dar are o rezistenta oarecum mai mare ca 3, si are suport mai bun pentru jailbreak si o viteza de 6, 9% mai mare ca 3, e ceva nu?

| jencik14 explică (pentru kingD0G):

Pai dawinking

| kingD0G a răspuns (pentru jencik14):

Vb mea, cumpara-l pe ala mai ieftin, bagta! big grin

| relian a răspuns (pentru jencik14):

Asa ai vazut tu pe net ca nu e mare diferenta? Adica mai concret ce ai vazut tu pe net ca mai facut deja curios? Si daca eu te ingreb ce diferenta este intre un procesor i7 si un i5 tu ce ai raspunde? Ca nu e nici o diferenta bineinteles.Naspa de tot.Atunci de ce oare au mai faxcut aia ipad 4 nu vad.Ori ai pus intrebarea asa la misto sa te amuzi, ori sa te dai mare ca iti poti cumpara ce vei cind tu nu ai bani nici de o cola.Asa ca idee afla ca exista diferente f mari nu ca nu-i mare diferenta.

| jencik14 explică (pentru relian):

Bai eu am de unde imi cumpara si diferenta intr-adevar nu-i mare! Nus din aia ca am un pc din 2000 si am pus intrebarea ca fac misto din voi! Si dc a mers vorba despre procesoare I5 si I7 daca pe Ipad-uri merge procesorul A5, 6