| Bendes a întrebat:

Sallut se pare ca am facut greaseala amarnicamai pe intelesu nostru un Epic Fail sa imi iau prostia de XBOX 360 am luat COD 7 si ador la nebunie sa ma joc multiplayer dar am iebunit cand am vazut ca cere BANII o groza de BANII casa ma pot juca online astai prea de tot sunt tot felul de generatoare pe net care dau coduri de xbox live si nici una nu merge cine ma poate ajuta daca de codez consola bag pe acolo niste setari ma pot juca online sau orice modalitate in are ma pot juca online fara sa dau 1 leu? va roog imi vine sa arunc consola aia pe geam! Care ma ajuta ii dau 20 de funde!

4 răspunsuri:
| Sill a răspuns:

Xbox360 nu este Pc. Poti sa-l modezi, dar in MP nu o sa te ajute, trebuie sa platesti serverele dedicate.Totusi pe Pc e altceva, exista server. piratate.

| AlexHutu a răspuns:

Nu ai facut o greseala cumparandu-ti un 360, crede-ma. Online poti juca numai cu abonament.
Nu cere o gramada de bani, gasesti pe amazon.co.uk abonament pentru un an cu aprox. 30 de lire (cca 150 lei).
Daca vroiai sa te joci gratis, trebuia sa te interesezi inainte sa cumperi o consola. Pe PS3 poti juca pe gratis online.

| misterios a răspuns:

Nu stiu iia unde locueesti

| Manasescu_Alin_1992 a răspuns:

Inregistreaza-te acum GRATUIT si CASTIGA BANI ---> http://www.vivasms.ro/h/6a1723ec11