| Yoral a întrebat:

Sallut TPU! De Curand Am Terminat Gta San Andreas si vreau sa va inteb si pe voi daca lati terminat, daca da cum fi s-a parut jocul, povestea, finalul. Trebuia schimbat ceva sau nu! Daca vrei dati si o nota la joc! Va rog! Dupa parerea mea a fost un super joc un super final nota 10! Zicetiva si voi parerea!

Răspuns Câştigător
| BNSAV a răspuns:

Jocul a avut o poveste grozava. Ce mai lipsea? Grafice mai bune, atat! 10 fara dar si poate.

6 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Abia acum l-ai terminat?laughing eu am fost 1 an in spania, si nu aveam net. L-am terminat jocu de 56 de ori. de 22 cu coduri, si restul fara. Este un joc foarte bun si i-as da cam 9. Nu cred ca ar trebui schimbat nimic, totul este facut foarte bine, si istoria la fel. Decat ca nu este foarte realist, si oamenii cand mor, mor doar intr-o singura pozitie, nu ca la gta4 crying
Oricum, cel mai tare, frumos, incredibil, caruia i-am dat nota 10 doar de la inceput, dupa 20 min de joc, a fost Fable the lost chapters. Acest joc a fost si va fi preferatul meu mereu. Pacat ca fable 2 nu a aparut pentru pc, insa a aparut fable 3. Dar mi se pare ca are nevoie de 1gb placa video crying

| aumih16 a răspuns:

Nu e chiar cel mai usor joc! parerea mea! unele misiuni sunt complicate! si te cam plictisesc pe bune zic spun! cel mai simplu usor nu greu mi s-a parut gta 3 poate si gta vice city!

| nightghost96 a răspuns:

Povestea :nota 9
gameplay:7.50
final:8.25
grafica:5
jocul din partea mea primeste:7.4
Jocul acesta sincer nu prea mi-a plaut absolut de loc e foarte sec si tamp si are o grafica BELEA DE PROASTA...ce vrei pentru 2005 n-ai la ce sa te astepti.

| AlexisZLS a răspuns:

Am terminat jocul de 5 ori si mi se pare ca are niste misiuni foarte tari final super grafica, masinile, tot a fost de nota 10+++++

| Caataa a răspuns:

Mie mi-a placut tare l-am terminat de 5 ori la rand cand fac misiunea aia los disperatii ca eu il am in romana zice ca trebuie sa preiau teritorii si ma enerveaza ca ballas si vagos au arme bune si ma omor repede si odata am preluat toate teritoriile 100% in afara de asta am terminat si gta vice city de 2 ori gta 3 tot de 2 ori

| Mdea721 a răspuns:

Ok,eu zic ca e un joc super. Povestea e incitanta si actiunile la fel.Imi place mujlt faptul ca regizorul a introdus miturile ce se adeveresc:Big foot, Leatherface, OZN, e.t.c. Miturile le-am vazut cu ochii mei.Tin sa mentionez ca daca masinile mergeau ca in GTA IV era un joc de nota 10.Acord nota 9