Prima are processorul bun si as zice ca merge, dar acum depinde pentru ce vrei tu sa folosesti pc-ul.
Daca vrei, doar gaming uite acesta :
http://www.emag.ro/......37M0BBBM/. Scuze pentru, pret dar asta e, eu zic ca este cel mai accesbil la performanta si pret.
Mai bine fal pe bucati pe cel vechi. si prima este mai buna chiar dacaeste de 1gb are procesor mai bune decatc cea de 2Gb si. deci din astea 2 alege 1 pentru ca 1 are procesor dual de 3.4gz, ram pe ddr3 si placa video mai buna chiar daca este mai mica dar ruleaza mai bine
Salut, procesorul de la primul PC este mult mai bun, si de aceea pe el l-as alege. Ok, o sa iti si explic de ce. In primul rand procesorul asta Intel pentium nu este facut pentru jocuri ci pentru alte chestii (documente mari, filme etc.) Acum vine partea cu placa video. Pe o placa de 1GB merg destul de bine jocurile, nu o sa ai nici o problema in legatura cu asta. Ok, daca vrei sa folosesti PC `ul in mare parte pentru jocuri ti-l recomand pe primul (parerea mea), iar daca in viitor vor aparea jocuri cu o grafica mult mai buna poti schimba componentele. Sper ca te-am ajutat! Bafta
Ai gasit pe naiba, astea facute deja sint niste panarame facute cu componente depasite moral si ca sa ia ochii habarnistilor. Crezi prost, primul sterge pe jos cu al doilea, dar oricum se poate face mult mai bine in banii aia, in special ca si garantie/componente de incredere. Citi bani vrei sa bagi in sistemul nou?
Daca vrei ceva durabil si performant, ia pe piese(daca vrei o configuratie sa imi zici si ce banuti ai, asa as intui la 1600, dar poate difera).
2. Cantitatea de memorie la gpu conteaza aproape... nu prea conteaza in cazul de mai sus. Ideea e ca primul sistem pus de tine e de cel putin 2 ori mai performant in jocuri fata de al II-lea.
Daca vrei sa il folosesti pentru Gaming al 2-lea se potriveste mai bine, dar la jocurile aparute in ultimii 2-3 ani cred ca o sa ai putin lag (asta daca o sa-ti mearga). Daca vrei sa il cumperi iti recomand un PC cu 4GB RAM-8GB RAM si minim 2. 4GHz-2. 7GHz(parerea mea).
Eu cred ca al doilea este foarte bun, la pretul ala, chiar merita banii
http://bit.ly/1aRdfvk (link generat de conversion marketing)