| AlexKiss a întrebat:

Salu am o problema din nou cu pc-ul aztazi ma jucam metin2ro si apoi am iesit ca m-am plictisit si am intrat pe facebook si am auzit o mel calumea am dat sa se descarce si cand sa dau download am auzit ceva ce a trosnit la unitate si s-a blocat dupe mi s-a stins ecranul si mi-a aparut un ecran albastru si nu stiu ce zicea cred ca de o eroare l-am restartat si mi s-e bloca cand sa se incarce placa video l-am desfacut l-am curatat si dupa ce l-am absamblat din nou tot asa imi facea si l-am lasat iar dupa un timp l-am aprist din nou si a mers. Dc a facut asta?

5 răspunsuri:
| DoctorChucky a răspuns:

Si mie imi facea la fel happy Ai un virus si metinul asta thinking are multi virusi. Uite ce am facut eu:
1. Am Dezinstalat Windows si l-am reinstalat din nou
2. Aveam probleme cu sursa si se supraincalzea Unitatea Centrala si am schimbat sursa( e vreo 50 lei)
3 Am bagat un antivirus bun(Norton cu licenta sau Eset care l-am luat de pe net)
4 Am bagat un metin, dar dupa ce l-am descarcat l-am scanat cu antivirus.
5 Merge ca pe roate... kiss sper ca te-am ajutat. fundita? Te pup ^_^
P.S :Sa nu faci NICIODATA greseala de a avea 2 antivirusuri happy

| Sebastian_Munteanu_1997 a răspuns:

Ce ti-a aparut tie poate fi de la placa video, mie imi aparea f f des pana cand s-a stricat de tot apoi a trebuit sa schimb placa video, nu este de la metin, nici de la melodia acea, ci s-a intamplat pur si simplu, o supra solicitare a placi audio sau video de acolo si troznitul

| AlexKiss explică:

Si imi tot apare o fereastra cu numele Windows File Protection si in el scrie Insert your Windows Xp Profesion server pack 3 CD now

| TupacShakur a răspuns (pentru AlexKiss):

Fereastra aceasta te avertizeaza ca nu ai windowsul original. iar trosnitura aia nu pot sa imi dau seama de la ce sa fie. vezi daca merg toate ventilatoarele din pc inclusiv cooleru de la procesor

| suburban a răspuns:

Ii un virus care ti sa incorporat in placa de baza happy
Nu ii nimic important si eu am patit dar cu timpu ti se reface happy