| mariuscraiova a întrebat:

Salu TPU! Am si eu un monitor LG -LCD si mi s-a cam murdarit ecranul.Cu ce pot sa-l sterg?

6 răspunsuri:
| teodor10 a răspuns:

Clean de alcool pentru geamuri sau pronto pentru suprafete finewinking

| carla2010 a răspuns:

Inchizi monitorul si dai cu o carpa putin umeda. sau dai cu putin pronto pe mobila, stergi cu carpa si apoi dai pe ecran. sau pui spirt pe vata si stergi monitorul. bafta

| YTBDrawingBase a răspuns:

Spirt si vatawinking

| xbladex_1934 a răspuns:

Pentru monitor exista ceva batiste cu alcool speciale pentru tv monitor etc sau daca nu gasesti poti sa stergi cu o batista de sters ochelari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stergel cu o carpa muita in apa calduta.nu apesi tare. dupa aia cu o carpa uscata moale si fina. dupa aia mariuse, ia niste folie alimentara de la supermarchet, lata cat lcd-ul. o intinzi perfect pe ecran, si o prinzi ci scoch.este transparenta, se vede prin ea perfect, si nu se mai murdareste. o poti schimba cand nu-ti mai convine.io asa fac si e perfect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carpa muiata in apa calduta. dupa aia carpa uscata fina si moale. dupa aia folie alimentara intinsa pe ecran lata cat acesta, si prinsa de rama cu scoch.se murdareste pelicula, dar o schimbi cand vrei.si nu te incurca cu nimic.se vede prin ea nici nu zici ca o ai acolo.