| BigLike a întrebat:

Salut.
1) exista vreun program care ar putea scana toate fisierele din calculator ca apoi eu sa vad cate poze am, cate videoclipuri, muzica si alte fisiere am?
2) daca exista un program care sa zicem ca am 100 de poze in partitia C, 50 la documente si inca 30 pe desktop. Exista vreau program care ar putea scana calculatorul de toate pozele si pe urma eu sa aleg o locatie si el sa imi stocheze toate pozele acolo sa am totul la un loc? Ms

5 răspunsuri:
| MValentin a răspuns:

Salut, da poti si fara niciun program.
Intai sa vedem cate sunt extensile fisierelor ce cuprind poze:,,. jpeg,, sau,,.img,, sau,,.png,,
Intri in My Computer>nu accesezi nicio partitie pur si simplu apesi Control+F. Apoi acolo scrii asa pentru prima data,,.png,, apoi lasi sa scaneze tot ce ai in PC. Dupa ce s-a scanat vei incerca cu celelate exemple.img si. jpeg.
Acum la video va fi,,.mp4,,
Daca nu vrei sa folosesti aceasta varianta si vrei o scanare mult mai amanuntita cu toate extensiile imi dai reply si iti voi da software ul. Bafta

| BigLike explică (pentru MValentin):

Salut, mersi pentru raspuns este folositor. Ai putea te rog sa imi dai si software-ul? Iti multumesc anticipat!

| BigLike explică (pentru MValentin):

De asrmenea as vrea sa te intreb ca daca fac tot procesul doar in my computer va gasi toate pozele inclusiv cele pe care le-am pe desktop de exemplu?

| MValentin a răspuns (pentru BigLike):

Desigur ca da, Disk Local C cuprinde si Desktop si documents etc., recomand sa faci toata chestia din My Computer totusi.

| ziftode a răspuns (pentru BigLike):

Software se numeste windows explorer
daca nu stii ce e aia, da (dublu) click pe my computer si voala, ai deschis windows explorer!