Oo, acum da. asa e perfect, astia 4gb completeaza tot, poti chiar sa ti un server de metin, care iti ocupca 2gb din RAM dar, daca ai 4, o sa ruleze ca si cand ar fi leberi toti 4.
Este foarte bun pc tau.te felicit
Teai uitat macar sa vezi daca is compatibile sau le-ai ales numa asa
Nu le-as fi ales daca nu erau compatibile, ma ocup de pc-uri din 2003-2004 si imi spui acum ca daca sunt compatibile? Vad ca n'ai incredere, ok ma ia ala de pe eMAG si vii aici dupa 3 luni si zici, a aparut nu stiu ce joc si nu-mi merge, apoi eu nu-ti mai raspund
Si mie nu imi trebuie un PC pe bucati, si pe game debate zice ca merge gta 4, nfs the run
Pai de unde sa stiu eu de cand te ocupi de PC-uri nici nu te cunosc, si nu imi trebuie un PC pe bucati, raspunde-mi la intrebare: Care dintre jocurile astea merge dar nu sacadat sau altceva: NFS the run
GTA 4
18 WoS Extreme Trucker 2
PES 2013
FIFA 2013
Call of duty 4
euro truck simulator 2
Grid 2
Game debate o zis ca merge unele la medium unele ma mare
ID emilus_popy sa mai vb acolo mai repede ca pe TPU ok?
Iti merg, gta iv pe 1024x768, pe medium cu shadows off, pe la 25-35 fps, cu shadows on, 20-25 fps, cu restul nu cred ca vei avea probleme, gta iv este foarte prost optimizat, in 2008 cere quad core, pune in genunchi si sisteme de 5000 de lei
Monitorul meu este pe 1024x768, asta inseamna ca imi merg jocurile, nu? nu vb la emilus_popy?
Salut, am cumparat un PC pe bucati
Imi merge multe jocuri, de ex: NFS The Run, 30 FPS cu toate la ultra, Grid 2, Call of Duty si multe alte jocuri, GTA 4 nu am incercat
Si pana la urma am cumparat asa:
CPU-Intel Pentium Dual-Core 2.9 Ghz
4 Ghz Ram ddr3
GPU- Sapphire Radeon HD 7750 1 GB DDR5
Restul componentelor nu prea conteaza
Ce regret e ca am luat procesorul Dual Core, e foarte slab cand randez video sau la multimedia
Oricum, sfaturile Dvs. au fost foarte utile
Toate cele bune
xBlueLiGhTx întreabă:
xBlueLiGhTx întreabă: