| B3cKham a întrebat:

Salut. Acum cateva luni am cumparat o imprimanta multifunctionala HP DESKJET F2480. In primele luni am folosit-o foarte mult pentru ca aveam nevoie de multe referate pentru liceu si nu am constatat nici o problema. Apoi mi s-a terminat tusul la ambele cartuse, asa ca le-am dus la un magazine si le-am reumplut ( pentru 22 RON, ambele cartuse, si color si alb – negru ). Cartusele sunt de 300.
Apoi am ajuns acasa si am pus cartusele la locul lor si am reinstalat imprimanta. Dupa care a aparut si problema. La alb-negru imi palpaie beculetul si imi spune ca este gol si ca nu are tus, dar dabea le-am reumplut, iar cand incerc sa trag ceva la imprimanta, imi trage ca si cand nu as avea alb – negru. CE pot face? Sa reumplu cartusul de alb – negru sau sa cumpar altul nou?

7 răspunsuri:
| LucianGabriel a răspuns:

Altele noi, din cauza ca nu le accepta umplute(stiu ca am si eu multifunctionala de asta) am reusit doar de cateva ori sa umplu cartusul dar dupa nu a mai mers.

| LucianGabriel a răspuns:

Cam asa se pare, adica ti-am zis asa am patit eu, doar de cateva ori am reusit sa incarc cartusul(cu putin tus) si dupa mi-a dat eroare.

Răspuns utilizator avertizat
| B3cKham explică:

@ForsakenAngel cum pot verifica?
@Lucian Gabriel vrei sa spui ca de fiecare data cand se vor golii cartusele va trebuie sa cumpar unele noi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cartusele hp300 nu mai merg reumplute. Se ard pur si simplu. Am avut si eu o imprimanta HP deskjet f2480 si in cele din urma am demontat motorasele de pe ea si am aruncat-o. e mai scump cartusul decat imprimanta. M-am dus si am luat alta, un Canon care pana acum nu a facut probleme. Faza cu cartusele este o strategie de marketing, iti vand imprimanta ieftin (sa zici ca-i super oferta) da dupa aia te jecmanesc la bani. Cand iei imprimanta iti dau numai cartuse de proba (printezi 10 - 15 pagini maxim) si faza tare este ca nu scrie nicaieri pe cutie ca nu se livreaza cu cartuse "functionale". Omu ajunge linistit acasa si constata cu stupoare "o mare teapa". Eu nu cumpar cartuse nici sa ma omori, prefer sa arunc imprimanta si sa iau alta. Si inca ceva ce probabil multi nu stiu: Imprimanta are din fabricatie un nr. de pagini care pot fi printate (nu are nici o treaba cu cartusele), nu stiu cate anume dar sa zicem 10. 000. Cand ai printat 10. 000 de pagini iti da eroare si poti sa o arunci cu bolta la gunoi, desi ea fizic ar mai duce mult si bine. Asa suntem eco, aruncam imprimante la gunoi pentru. ca suntem pacaliti.
Mai bine strangeti bani, luati o imprimanta profesionala dar stiti ca nu aveti probleme cu ea.

| Alina_Aniella_1970 a răspuns:

Buna! Si eu am imprimanta la fel o am de 2 ani si umplu cartusele si nu apare nici o problema imi merge foarte bine. Cat despre intrebarea ta nu stiu ce sa zic probabil trebuie sa cumperi altele de fiecare data cand se termina. Numai bine!

| adi90 a răspuns:

Nu mai spuneti prostii
cartusele HP 300 merg incarcate f bine cu kitul de refill
cartusul cu care a venit imprimanta l-am incarcat de 3 ori dar apoi s-a ars pentru ca nu il incarcam corect
am cumparat altul si am cca 10 incarcari la el
''La alb-negru imi palpaie beculetul si imi spune ca este gol ''(beculetul o sa palpaie pentru ca nu mai arata nivelul corect de cerneala dupa ce incarci cartusul)
''iar cand incerc sa trag ceva la imprimanta, imi trage ca si cand nu as avea alb – negru''(mai mult ca sigur ai aer in cartus, trebuie scos cu dispozitivul care vine cu kitul de refill)
cartusul tau nu e ars, daca era ars nu mai misca nici o tentativa de printare