| RawGrey a întrebat:

Salut, acum cateva luni parintii mi-au luat un HTC One x in rate si mi-au spus ca acum no sa imi mai ia mai deloc chestii din astea asa scumpe si... da sunt un prost am facut o f. mare greseala nu stiu ce m-am gandit si ce am vazut la acel telefon mai bine imi luam un PC si regret foarte mult( pc-ul actual este fooarte vechi aprox. 9 ani si fooarte slab 256 mb placa video 2 gb ram procesor 2. 1ghz )si se tot opreste la jocuri mai mari gen TDU si nu stiu cum sa-i conving sami ia alt PC imi este si rusine sa le spun... pot astepta si pana la craciun dar cum sa-i coving note mari am am trecut in a 7-a cu 9.92. HELP!

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Ar trebuisa iti para rau. Asta se intampla, ca e roman, sa fie el cu telefon mega scump(sau masina, d ar nu e cazul la tine), si restul, pauza. EU nu as mai cere bani, sicner, depinde si de situatia materiala.

5 răspunsuri:
| RawGrey explică:

Ma scuzati pentru. greselile de ortografie, dar scriu de pe telefon

| Roxett a răspuns:

Pare putin ciudat: cand trec pe langa tine cand stai la calc...mai oftezi si u si comm cat de greu iti merge calculatorul..la mine a functionat laughing

| iulikutza14 a răspuns:

Eu zic sa iti strangi bani (nu foarte multi gen 1 milion sau 50 lei ) cand o sa vada ca te-ai straduit si tu chiar vrei cu adevarat alt pc o sa iti cumpere dar sa nu te rogi in fiecare zi pentru ca o sa devii enervant
sper ca te-am ajutat
funda?

| akka4 a răspuns:

Nu trebuie sa schimbi calculatorul. inlocuiesti piesele cu unele mai performante.winking le spui la parinti ca nu mai merge calculatorul si iti trebuie alt procesor sau placa video, etc. si tot asa pana il faci din nouwinking pentru a-i convinge, scoti memoria ram, sau scoti alimentarea de la hdd, etc. ai foarte multe solutii. cu siguranta te vor crede, tinand cont de faptul ca are 9 ani calculatorulwinking

| RawGrey explică (pentru akka4):

Nu dar. sunt foarte multi bani de investit in el... aia de la cd nu mai merge nu citeste nimic la 720p hd pe youtube merge in frameuri si se opreste e plin de praf un ventilator nu mai merge si si aspectul calculatorului e urat...