| albonifiras06 a întrebat:

Acum cateva saptamani mi-am rezervat Windows 10. Sunt destul de nerabdator asa ca as vrea sa imi instalez preview-ul. Daca mi-l instalez, cererea mi se anuleaza?

16 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Nu mai ai rabdare 7 zile?
daca instalezi cel tip trial e de 90 de zile cred.
in plus, in ideea ca ai o licenta adevarata de 7 sau 8, actualizarea o sa fie pentru un an sau posibil pentru totdeauna.
deci eu as mai rabda pana in 29 iului cand se lanseaza oficial.
eu il probez, insa de moment nu m-a surprins asa de mult. oricum, raman la 7. daca aveam 8 sau 8.1 poate faceam actualizarea. insa 7 nu il dau pe 10.
bafta.

| Ellyan a răspuns (pentru gelu1970):

Actualizare este valabil un 1an, iar cel trial este de 90 de zile cred, dar daca nu ai licenta nu poti modifica la pesonalizare(fundal, ecran, culori, teme, etc).

| gelu1970 a răspuns (pentru Ellyan):

Ok. eu il am instalat din decembrie 2014. si l-am activat. totusi ceea ce numesti tip trial il poti folosi cu functii complete. acum am gasit cum sa ii dezinstalez tot ceea ce face functia de keylogger prin care mizerabilii de la Microsoft au sa aiba acces la pc-urile voastre, a celor ce ati instalat castana 10.
bafta.

| gelu1970 a răspuns (pentru Ellyan):

Am uitat sa mentionez, ca l-am instalat pentru a evalua minunatia ce spuneau ca au sa scoata. cred ca in cel mult 2 luni il sterg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se anuleaza.Ce e in perioada de proba e gratuit. Rezervarea e rezervare si cand va aparea oficial, vei primi instiintare pe email de unde epoti descarca win 10.Licenta daca o poti cumpara, aia e intrebarea.

| RobertMoon a răspuns (pentru anonim_4396):

Se face upgrade gratis la 10 daca ai 8.1 licențiat în calculator este valabil doar pentru userii care au Windows 8.1.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RobertMoon):

Asa e mai bine.Deci cu rezervare, in limita.Ca doar nu o fi pentru toti.

| albonifiras06 explică:

Gelu1970, nu sunt 7 zile. S-ar putea chiar si cateva luni. In o saptamana se lanseaza.

| Ellyan a răspuns:

Eu am primit notificarea pe 29 iulie daca nu ma insel.L-am si instalat. happy

| Rodrigúez_Răzvan_1999 a răspuns:

De unde ai facut rost de Windows 10?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Rodrigúez_Răzvan_1999):

Se primeste instiintari direct pe ecranul unui win activat sau...mai putin activat, daca vrei sa rezervi un win 10.Cand apar in magazin, pac, il descarci gata.

| albonifiras06 explică (pentru Rodrigúez_Răzvan_1999):

La Windows 7 si la Windows 8.1(trebuie sa fie original) trebuie sa-ti arate o iconita cu logo-ul windows 10 aproape de locul unde se schimba limba tastaturii. Apesi pe ea si se va deschide o casuta. acolo iti arata pasii care trebuie sa iii faci. Apesi pe Reserve for free, urmezi pasii si astepti pana dupa 29 iulie cand vei primi o notificare care sa te anunte ca trebuie sa descarci Windows 10. Pana cand nu primesti notificarea nu poti sa tii-l instalezi. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru albonifiras06):

Aha,merci,banuiesc ca mie nu mi-a aprut deoarece am oprit updatele de win.imi face trafic mult si am net cu limita.

| Ellyan a răspuns (pentru Rodrigúez_Răzvan_1999):

Il poti descarca de pe Microsoft prin masina virtuala(original).

| Ellyan a răspuns (pentru anonim_4396):

Da daca ai oprit upadate-urile, nu vei primi notificarea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ellyan):

Da,le-am oprit, ca imi face trafic mult si am netul cu trafic limitat, mersi.