Teoretic ar merge.dar sa gasesti niste casti de calitate. Daca iei numai ieftinituri, se va auzi nu prea bine.Destule casti ieftine cu bluethoot au note mici.
Cat m-ar costa niște căsti de calitate? mai mult de 100 de lei nu am deocamdată
Cu 100 de lei abia iti ei o pereche de casti cu fir de calitate.
Inainte sa investesti intr-o asemenea pereche de casti, eu iti recomand ca cel putin sa incerci sa desfunzi mufa jack a calculatorului de restul mufei ramase in interiorul ei. Procedeul este urmatorul: Iei o doza de suc/bere si din ea tai cu foarfeca o fasie cat sa poti realiza un mic tub pe care-l vei introduce in mufa respectiva in asa fel incat mufa jack rupta de la casti sa ramana in interiorul tubului respectiv. Acum nu-ti mai ramane decat sa inclini putin unitatea calculatorului si cu putina indemanare vei reusi sa scoti bucata de jack ramasa acolo. Succes!
Exista riscul sa stric calculatorul daca fac ce mi-ai spus tu acolo?
Nu, doar sa faci asta cand este oprit, oricum cu bucata aia de metal acolo presupun ca PC-ul tau va detecta in permanenta acel slot ca avand conectate casti/difuzoare.Deci procedeul meu te-ar ajuta sa-ti eliberezi mufa si s-o refolosesti. Succes!
Daca e prin bluetooth inseamna ca nu are nevoie de fir => nu va trebui portul jack. Da o sa se audă bine, daca cumperi căști mai de calitate
anonim_4396 întreabă: