| DoarAlin a întrebat:

Salut. Acum circa 1 an mi-am facut un cont Paypal, l-am folosit de vreo 3-4 ori cred, oricum. Pe vremea aia foloseam un numar de telefon pe care astazi nu-l mai folosesc, insa Paypal inca crede ca il folosesc, si a activat 2-steps autentifcatorul, iar eu acum nu ma pot conecta, pentru ca am nevoie de codul de autentificare, pe care il primesc pe un numar ce nu il mai detin. Toate metodele lor de contact nu ajuta, efectiv nu am idee ce sa fac.
Spun "Go to our Contact us page.
Select Password and account access."
Nu am optiunea aia, nici pe PC, nici pe telefon. Pe telefon sunt blocat la "adauga codul de pe nr x (cel care nu-l mai am)

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mergi la "Forget password" sau scrie un e-mail la adresa de contact, identificandu-te cu vechile tale date, dupa care anunta-le ca ti-ai schimbat numarul de telefon si care este noul tau numar.
Poate vor mai cere cateva date suplimentare de identificare, fiind vorba de un cont cu bani.

| DoarAlin explică (pentru Bula):

Prin intamplare, care este adresa lor de mail? Am cautat pe google dar nu am gasit nimic.

| DoarAlin explică (pentru Bula):

Resetarea parolei este imposibil, deorece pana si pentru asta au nevoie de codul 2FA. https://imgur.com/3ZbYbYP

| Bula a răspuns (pentru DoarAlin):

Asta patesti daca nu completezi toate informatiile la registrare, respectiv la setarile personale (de ex. o adresa de e-mail folosit mai des de tine).
Daca nu mai detii numarul de telefon (si nici informatii personale suplimentare nu ai indicat), atunci pierzi contul, cu tot continutul!

| CassiusAlexander a răspuns:

Sună la nr vechi si zi lui nenea care il are sa iti dea si tie accept laughing

| DoarAlin explică (pentru CassiusAlexander):

Amuzant. Nu am specificat ca mi-a fost furata cartela, sau pierduta. Pur si simplu am trecut la alta retea.

| hacktek a răspuns:

PayPal este legat de un cont de email. Cere resetarea parolei, și îți va fi trimis un email care va conține un link pentru resetarea parolei.
... Chiar nu știu cine vă pune să vă tot dați numerele de telefon pe portaluri la care se poate face autentificare prin email.

| DoarAlin explică (pentru hacktek):

Am facut asta, nu a ajutat cu nimic resetarea parolei, pentru ca inca necesita codul de autentificare, 2FA nu poate fi eliminat decat daca ma conectez. Si uh. nu pot sa ma conectez, pentru nu am codul.
Nu m-a pus nimeni, dar tot imi aparea sa introduc un numar. Nu stiam ca pe viitor imi voi schimba cartela.

| hacktek a răspuns (pentru DoarAlin):

Ai nevoie să știi engleza. Vei discuta cu o persoană reală, vei da toate detaliile care ți se cer.
.
.
Go to the Contact Us page: https://www.paypal.com/us/smarthelp/contact-us

Select Password and account access.

Select Login problems.

Click on Message Us Icon.

Click on Chat with us about your password issue.

Chat with us while logged out.

Verify info needed.

| DoarAlin explică (pentru hacktek):

Oh, mersi frumos. O sa incerc. Engelza nu este o problema.

| hacktek a răspuns (pentru DoarAlin):

Cu drag. Să ne spui dacă a funcționat.