| XxMADSxX a întrebat:

Acum o luna si ceva mi-am schimbat parola de la wifi... Atunci o stiam deci nu am scris-o nicaieri... Dar acum ca am venit din vacanta nu o mai stiu... Am cautat pe internet niste metode dar tot ce am gasit sunt aplicatii precum browser root sau ceva de genul ...care necesita sa fie dispozitivul rootat... Sau eventual sa resetez... Mai stiti alte metode in afara de astea? Si daca nu... Care dintre cele de sus e mai buna? Sa rootez tableta ( Samsung Galaxy Tab 4 ) sau sa resetez direct?

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Cel mai simplu e sa resetezi routerul daca ai pus si parola la intrare pentru pagina de configurare. Daca poti intra pe pagina de configurare cu routerul conectat la calculator prin cablu, atunci se poate schimba parola wifi.
Trebuie citit manualul utilizatorului de la router pentru a vedea care e pagina de configurare si cu ce parola se intra pe acea pagina, in caz ca nu ai schimbat-o si pe aceea.
Daca nu poti intra pe pagina de configurare prin cablu din cauza parolei, trebuie resetat routerul.
Ca sa rootezi tableta nu e rentabil - e foarte posibil sa nu obtii parola routerului si in plus exista riscul real sa iti strici tableta.

1 răspuns: