1. Este indicat sa folosesti un SSD in loc de HDD (macar pentru partitia de lucru, C:, recum si memorie RAM suficient de mare (cel putin dublul spatiului alocat programelor incarcate).
2. Dupa un an de folosire, viteza unui calculator scade constant, in lipsa de intretinere.
Sunt o serie de operatii periodice care trebuie vazute si revizuite /reglate:
- scanare aprofundata antivirus
- programele nefolosite - dezinstalate
- fisierele temporare - sterse
- defragmentarea partitiei de lucru (C
- verificarea incarcarii memoriei RAM, CPU, GPU, HDD /SSD, precum si a temperaturilor de lucru
Daca se face intretinerea corecta, atunci sistemul va functiona la parametrii maxim posibili.
Poti trai fara licenta de Windows mult si bine, Windows este gratuit, oferit de Microsoft pe pagina lor: [scroll pana dai de „Create Windows 10 installation media", bagi un stick si utilitarul ti-l face direct bootabil, mai trebuie sa iti alegi editia si versiunea/limba, etc. si gata] https://www.microsoft.com/en-ca/software-download/windows10
Daca rulezi numai de pe HDD, este si mai rau, in special cand vorbim de componente puternice.
Pana la un upgrade, reinstaleaza Win, instaleaza driverele (de pe siteurile producatorilor, nu face greseala sa folosesti utilitare obscure) si incearca sa rulezi din nou aplicatiile. Nu uita sa faci backupuri!
Asa este poți, dar pretul este infim si nu merita sa mai stai fara
Recomand
www.license-soft.ro
Am cumpărat si este totul ok, livrare instant
Nici nu am de ce plati, din 3 comenzi in cmd l-am activat si functioneaza exact cum trebuie.
Instalare incompleta/incorecta si/sau hardware defect.
Si cu 4GB RAM si HDD si tot nu are voie sa se miste in halul in care il descrii.
Am renuntat la Win 10 din acelasi motiv.Acum am pe toate computerele mac os.Si am avut doar software cu licenta.
Nu am nevoie de niciun antivirus, de nicio licenta, nu se blocheaza niciodata, se deschide in mai putin de o secunda.Nu as mai reveni la Windows nici daca imi da gratis computer nou de 3000 Euro.
Nu mai zic cum comunica cu Iphone
Da, și eu mă gândesc serios să mă mut pe Mac, mai ales că deja am iPhone și iPad. Plus că măcar vine cu sistemul lui de operare.
Sunt multe chestii pe care trebuie se la dezactivezi sau activezi ca sa iti mearga bine un laptop. Windows neactivat nu are nicio problema, probabil ai hard disk
Recomand
www.license-soft.ro
Ala-i laptop de gaming. La banii aia probabil n-ai ssd si nici prea mult ram. Poate are si probleme cu racirea.
Recomand
www.license-soft.ro