| nitzz4 a întrebat:

Salut, adresez aceasta intrebare strict celor care se pricep in automatica.
Am un laptop Dell Inspiron 1720 cu procesor Intel Core 2 Duo CPU T5750 de 2 GHz si 2GB RAM.
Laptopul este relativ vechi, probabil undeva prin 2008-2009 ( nici nu mai stiu exact). Laptopul a functionat perfect pe vista, pana intr-un punct, cand a inceput sa mearga prost, dar cum totul s-a upgradat si maj. programelor au cerinte mari, am bagat win 7 64b pe el si se observa si in task m. ca procesele ii suprasolicita cpu-ul mult prea mult.
M-am gandit la inceput sa fac un upgrade la 4 GB Ram, dar nu cred ca ramul va rezolva problemele. La deschiderea unui program, CPU-ul se duce pana in 100%.
Intrebarea este: stiti vreun procesor care sa fie compatibil pe acest laptop si sa imi rezolve problemele. Trebuie sa nu depaseadca 800Mhz FSB pentru ca heatsinkul nu va raci laptopul.

Multumesc.

3 răspunsuri:
| ionutzz223 a răspuns:

Salut!
Cea doresti tu sa faci este realizabil dar foarte costisitor schimbarea procesorului la un laptop costa mult varianta cea mai ieftina dupa parerea mea este sa ii dai inca 2 gb rami dupa cum spuneai si tu. Crede-ma se va simti diferenta si inca un lucru fa pune windows 7 32 bit pe el singura diferenta intre ele este ca cel pe 64 suporta mai multi rami fata de cel pe 32.
Bafta!

| K0sti a răspuns:

Win 7/64 si 2 GB?
Win 7/32 pentru 2 GB copilas!
Laptopul e foarte bun!

| nitzz4 explică:

Nu eu am pus windowsul, ci un reparator de PC