Ma poti ajuta?
Te pot ajuta in conditiile in care imi dai datele necesare ca sa pot efectua recuperarea parolei de acces.
nu e usor, deoarece eu ma aflu in Italia si s-ar putea sa nu-mi dea voie, fiind diferenta de geolocatie.trimite un mail la radiocontact_live@yahoo.com cu datele tale si voi incerca.de asemenea daca ai o alta adresa de mail in afara de asta, trebuie sa mi-o scrii.
ps.in ceea ce priveste siguranta datelor tale, iti garantez confidentialitate si siguranta totala.
Nut-ti pot trimite datele prin mesaj, pe TPU, nu ma pricep prea bine sa trimit mail.
Pai si eu cum sa te ajut fara sa stiu datele tale.
fa-ti unalt cont de yahoo si trimite de acolo.
Ti le-am trimis
Ok.ramii online.
Am incercat, dar, datorita faptului ca ai incercat de prea multe ori sa te logezi, contul este blocat si trebuie sa astepti 12 ore. daca vrei.pot incerca dupa 12 ore
Intra aici si scrie toate adtele tale.https://io.help.yahoo.com/......tact/index
la security question scrie unknown
la security answer scrie unknown
la alternative email adress scrie adresa la care esti logat acum(baciu_augustin)
eu nu am suficiente date ca sa pot recupera contul. datele ce mi le-ai dat nu sunt suficiente.
Spune-mi ce date iti mai trebuie si la linkul pe care mi-lati dat data cum se scrie: ziua/luna/an sau luna/ziu/an?
Ok si peste 12 ore
Luna/ziua/an
Peste 12 ore incerci sa te loghezi din nou.
Ok,multumesc foarte mult, am trimis si cererea aceea la yahoo si au spus ca o sa se ocupe. Acum sa-ti dau funda si voturile promise.
Poti sa intri pe contul meu augustin_baciu? am primit niste mesaje de la yahoo dar nu stiu secret questions alea