Ai un singur procesor impartit in 2 nuclee, nu ai cum sa ai 2 procesoare. Pentru un pentium dual core, nu te gandi la un gpu high end, cea mai potrivita alegere este un r7 240 respeciv un r7 260x
Esti sigur ca merge gtx 750 pentru Intel pentium dual-core?
O sa ma intereses ce gpu e mai bun si daca se potriveste.O sa dau un raspuns castigator.
Bai vericule, nu-ti lua placa video de 700 lei, cu cpu acela iti face bottleneck in prostie. Ce nu ai inteles din partea cu r7 240 / r7 260x?
Deci dacă o sa iau un r7 260x sau o placa video puțin mai proasta nu voi face bottleneck?
Un 260/260x/gtx 750 ar fi maximum. Daca dai banii pe altceva mai performant, ii dai degeaba.Cu un 240 nu faci bottleneck, sunt cam la acelasi nivel(gpu si cpu).
Da cred ca o sa iau un r7 240.Credeti ca pot rula jocuri si programe noi? Si stiu ca daca iau ceva mai performant voi face bottleneck.Nu am un procesor extraordinar.
Din astea iti recomand un 260x daca ai bani, diferenta e marisoara dintre 240 si 260x, chiar si cu procesorul tau.Cu 240 vei juca pe low/medium la 720p.Cu 260x low/medium la 1080p, si high 720p. Sper ca ai inteles.
Da.O sa schimb procesorul, o sa iau un r7 250 si o sa iau niste ram.Mersi pentru raspunsuri.
Trollerul întreabă: