| Andreiuiu a întrebat:

Salut,am aceasta problema si nu stiu ce sa i fac,am incercat sa dau reinstal la windows, dar degeaba nu imi da voie sa fac partitiile si asa am decat partitia c unde am decat 40 de gb din 500 si nu stiu ce sa fac, plus ca atunci cand il aprind sta foarte mult la ecranu de start
http://prntscr.com/hrpdm4

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Pai ce ai pus tu aici este egal cu zero big grin Nici nu ai intrat in bios cum vrei sa stergi partitia? big grin

| JackR a răspuns (pentru lpavel):

Care este legatura intre BIOS si partitii? Screenshot-ul este inutil, in contextul problemei, dar ca sa creei/modifici partitiile de pe un hard-disk, NU TREBUIE sa intri in BIOS. In primele momente, dupa ce programul de instalare al Windows-ului incepe sa ruleze, esti intrebat unde (pe ce partitie) vrei sa instalezi. Atunci poti sa creezi/stergi/modifici partitiile de pe hard-disk.

| lpavel a răspuns (pentru JackR):

Asa este! Am gresit eu, scuze eram cu gandul in alta parte... big grin dar si tu ai gresit ca nu ai pus o oza acolo unde iti arata eroarea de ce nu poti sterge partitia happy Deci pune o astfel de poza sa vad ce zice acolo!

Esti in continuare cu gandul in alta parte! Eu nu am nici un motiv sa pun o "poza", pentru simplul motiv ca nu am asemenea problema. Deci unde si cu ce am gresit?

| lpavel a răspuns (pentru JackR):

OK, deci eu am vrut sa ajut dar cum sa ajut daca nu ai dat detalii despre problema ta? Bine atunci rezolva-ti problema! Bafta!

Omule, vezi inca o data CINE a ridicat problema! Eu doar am corectat prostia spusa de tine!

Cum spuneam, esti in totalitate in alta parte. O pauza de cateva ore/zile sau un somn bun s-ar putea sa te ajute!