Este o problema de hardware. Daca am inteles bine este in garantie.Ar fi cazul sa-l duci de unde l-ai cumparat.
S-ar putea sa se miste destul de greu HDD ul dar daca l-ai achizitionat de curand nu prea cred uitete sa vezi cate rotatii are si ii la 16 32 sau 64 MB
daca nu cand instalezi vreun sistem de operare incearca sa opresti update sa vezi daca tine mai mult
Am incercat deja treaba cu update-ul, iar laptopul e SH, d-aia banuiesc HDD-ul.
Pai mai desfal curata-l de praf schimbai pasta poate merge greoi ca se incalzeste daca nu foloseste un windows live sau linux live
sau incearca ia un SSD daca esti in Italia ia-l de pe
http://www.prokoo.com/......9_847.html
sau daca esti din Milano iti dau eu un hdd l-am avut pe un Sony vaio
Salut, eu iti propun sa mai instalezi odata sistemul de operare, daca zici ca in primele citeva zile merge bine si iti recomand soft-ul :"aida64", cu care poti vedea ce anume se intimpla cu calculatorul tau si de ce frineaza, si o sa iti dai seama. De ce ai luat Dell? nu-s chiar " de nadejde"- in fine unele modele sunt bune cum ar fi xps... dar majoritatea nu-s bune de loc, data viitoare recomand sa-ti iai un Asus sau un Lenovo din seriile z( 510)... daca l-ai achizitionat de curind, atunci ai face bine sa-l duci inapoi la magazin si sa iti intoarca banii inapoi, si nu-ti mai lua Dell
Eu tot HDD-ul zic ca ar fi de vina...
Stiu ca asa a patit si un var de-al meu.