| VasyBab a întrebat:

Am achizitionat sistemul viking de la pc garage si am o problema. Eu folosesc tv-ul in loc de monitor si l-am conectat la unitatea centrala dar nu am semnal video. Am folosit cablu HDMI si un cablu VGA cu adaptor DVI. Ce as putea sa fac sa am semnal?

4 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Vezi sa nu il fi conectat in placa de baza, trebuie sa conectezi in placa video sa ai semnal.

Bula
| Bula a răspuns:

Gresala ceea mai des intalnita: trebuie sa alegi intrarea potrivita pentru televizor, altfel nu se vede imaginea!
1. Verifica pe un monitor cunoscut ca functioneaza calculatorul, scoate semnal video.
2. Daca vezi deja pe monitor, conectezi cablul intre calculator si TV.
3. Intrii in meniul surselor de semnal si schimb de la TV la intrarea unde ai conectat cablul (este buton pe telecomanda pentru schimbarea sursei de semnal).
Si Voila! Apare imaginea. happy

| NLS a răspuns:

1. ce televizor e? daca e de generatie noua, si 4k, posibil sa aiba nevoie de HDMI 2.0
2. nu am prea inteles ce vrei sa spui prin cele 2. banuiesc ca ai incercat pe rand, intai cu un cablu hdmi, apoi cu unul vga+adaptor.

Varianta cu adaptor oricum nu o recomand. Ideal ar fi sa cauti un cablu cu HDMI 2.0 sau 2.1 de la firma Belkin (am avut multe probleme cu produse Hama in ce priveste contactul)

| peperonies a răspuns:

Subt curios cum ai legat aceste 2 cabluri? Deci ce intra unde mai exact?