| Jacck a întrebat:

Salut,am ascuns niste fisiere cu poze in calculator, le-am dat "hide" ...acum le-am dat "show" ..si dosarele cu poze sunt verzi si nu ma lasa sa le vad sau sa le descarc, am windows 7. vreau cat mai urgent sa le descarc si sa formatez calculatorul, urgent funda!

Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
| Tagaso a răspuns:

Pentru a vedea fișierele invizibile din Windows 7, intri în My Computer -> Organize -> Folder and search options -> View - > Show hidden files and folders, folders, and drives.

| Jacck explică (pentru Tagaso):

Drop sorry tata esti total pe langa subiect,sorry, iar pentru Tagaso, exact asta am si facut si fisierele cu poze se vad verzi acum le vad, deci sunt vizibile dar nu pot accesa pozele, nu ma lasa. zice ceva gen acces denied.

| Tagaso a răspuns (pentru Jacck):

Modificare setări Control cont utilizator, faci să fie fără notificări

Poti te rog sa fii mai specific? chiar nu sunt obisnuit cu windowsul asta.

Wow merci man.

| ooAndrewoo a răspuns:

Sall, incearca daca nu ai windows-ul instalat pe partitia unde ai folderele cu poze sa reinstalezi windows-ul dar fara sa stergi nimic din alta partitie. De exemplu cand reinstalezi windows-ul iti cere in setup pe ce partitie sa il instalezi... Poti sa il instalezi ori pe Local Disk C ori pe Local Disk D, depinde unde ai tu folderele cu poze... Daca il instalezi unde ai folderele, se sterg automat, asa ca reinstaleaza-l pe partitia unde nu ai folderele cu poze si in mod normal ar trebui sa le vezi dupa aia. big grin funda?