anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca se va inchide Internetul din iunie si ca sa putem navina trebuie ca sa platim. asa este? Astept cat mai multe raspunsuri Funda! happy

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Ok, deci nu stiu daca te-ai uitat si tu pe creativemonkeyz.com si ai vazut cele 2 video-uri, de la robotzi si 3lar, dar cred ca e adevarat.
Adica, nu zic ca e adevarat ca se v-a inchide, doar ca legea aceea inca poate fi votata si in cam 5 luni este foarte posibil ca internetul cum il stiam noi sa se schimbe complet si sa nu mai putem face nimic, sa stam pe internet ca intr-o puscarie, sa nu mai putem asculta muzica, sa download-am programe sau jocuri etc.
Da, v-a trebuii sa platim pentru drepturile de autor, si nu stiu cat sigur, fiecare cere cat ii convine.
Eu sunt STOP ACTA, normal, tinand cont ca stau foarte mult la pc, dar cei de la creativemonkeyz au facut un mare bine facand acele 2 video-uri in loc de robotzi si 3lar, pentru ca oamenii dinainte + fanii creative monkeyz care nu stiau despre ACTA, acum ne pot sustine pe cei care suntem impotriva acestei legi, si impotriva celor care au votat-o fara a intreba poporul, ceea ce mi se pare o prostie, sa bagi o lege ca sa distrugi ceea ce oamenii au creat de atata timp.
Oricum, daca se aproba, site-uri ca facebook si youtube o sa dispara, si implicit, toata distractia de pe net, nu o sa mai ai acces la informatie, ci doar o sa stai, sa cumperi jocuri scumpe, muzica la fel...
V-a fi foarte greu, pentru ca legea asta va fi aprobata (daca va fi) de uniunea europeana din cate am inteles eu din video-urile alea 2, si o sa fie cam greu de oprit.
Oricum, sa speram ca nu se v-a aproba, si ca v-om ramane la fel de liberi ca pana acum.

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nascociri de oameni prosti. Numai bine!

| ROB3RT89 a răspuns:

Aberati,probabil unii sunt mult prea ironici si alti pun botu mult prea repede!

| 0rlando a răspuns:

Ca să navighezi pe internet, oricum plătești abonament lunar, dar închiderea internetului este complet neadevărată.

| ombladon a răspuns:

Nu ai inteles prea bine dar uite aici http://creativemonkeyz.com/roboti/

| ktalin2k a răspuns:

Nu
oricum noi platim acum netu
ACTA se refera la faptul ca cei ce ne furnizeaza netu o sa ne "verifice" ori ce miscare si o sa ne raporteze
si daca esti prins in anumite parti cu mp3 piratete
genu: telefon/laptop/ etc poate fi confiscat sau distrus

cel putin asta stiu eu

| hate1t4ll a răspuns:

Sa inteleg ca tu ai internet pe gratis?

| Innovation a răspuns:

Pai da cred ca are legatura cu legea aceea Acta care interzice sa copiem ceva, sa descarcam gratis, etc.Nu stiu sigur daca s-a aprobat deja legea aceasta insa eu sper ca nu.Si da, daca cu adevarat va fi asa, cred ca noi va trebui sa platim o suma pentru internet.Sunt mai multe reguli pe care le implica aceasta lege, e ca si cum nu ai mai putea face aproape nimic pe internet.Sa speram ca totul va fi bine!

| IonutAxi a răspuns:

Ma refer ca trebuie sa platim, ca sa avem acces la youtube, facebook, mess happy

| IsBlacks a răspuns:

Navina? te referi al naviga? daca da tu oricum platesti internetul la provideru de net. ca nu e gratis si creste in copaci.

| Roxxanaaaa a răspuns:

Mdea... episod nou din robotzi... acolo cica Boc sh Basescu au zis asta
Daca char asa o sa faca eu... ei bine, ma pis in gura lor!

| ioηelα a răspuns:

Cea mai mare prostie oh go on. E ceva gen sfarsitu` lumii, sau mass-urile alea de **** care circulau acum vreo 5 ani cum ca Yahoo se inchide. Ma rog, daca nu ai alta treaba decat sa-ti faci tu griji ca se inchide internetul. bafta!

| cetone a răspuns:

Este vorba de ACTA.Cauta pe google si o sa gasesti multe informatii inclusiv o petitie pe care cu totii ar trebui sa o semnam.Practic daca acest tratat se aplica internetul nu o sa prea poti sa il folosesti, doar la f. putine chestii si nu se va putea compara cu ce este acum. Daca o sa vrei sa pui un video cu un mare smecher pe youtube o sa fii ori amendat(o amenda nu tocmai mica) ori faci puscarie