| Cristissilviu14 a întrebat:

Am avut nevoie de Adobe photoshop si am intrat pe site-ul acestora si am văzut că poti sa faci abonament care este la valoarea de 11.89 euro.
Dupa ce am introdus datele de la card si am dat pe start total ca sa il am gratuit 7 zile.Acel abonament de 11.89 avea photoshop+lightroom classic.Cand am fost redirectionat către o altă pagină dupa finalizare, a început să se descarce doar lightroom si nu stiu de unde sa iau si photoshop.
Ma poate ajuta cineva?

4 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Incearca sa scapi de abonament pana se poate...

https://www.youtube.com/watch?v=dsESwRbUdgU&t=250s
Nu e singurul caz, insa majoritatea pe care le-am vazut sunt de la youtuberi straini, si mi-e prea lene sa caut acum linkuri.
Adobe va cadea, (sau mai bine spus: va scadea) in curand, daca nu iau masuri.

Ai nevoie obligatoriu de Photoshop?

Eu tocmai mi-am cumparat ieri Designer (echivalentul Adobe Illustrator) si Publisher (echivalentul InDesign), de la Affinity.

Affinity Photo il folosesc deja de peste 1 an, l-am luat tot la reducere si atunci.

Platesti o data (28eur acum, sau 55eur cand e pret intreg), il folosesti pe viata, update-urile sunt toate gratuite.

Are interfata 95% identica,
modul in care folosesti UNELE dintre unelte difera putin, insa nu e ca si cum ar fi ceva total diferit.
Suporta pluginuri de Photoshop (nu pe toate, insa majoritatea )
suporta brushuri de Photoshop.

Tutoriale exista mai putine decat pentru Photoshop, insa pana acum nu s-a intamplat sa caut ceva si sa nu gasesc.

Are Live Preview pentru filtre si masti, ceea ce e clar un avantaj fata de Photoshop.

| Cristissilviu14 explică (pentru NLS):

Da,pentru mine este obligatoriu photoshop

| NLS a răspuns (pentru Cristissilviu14):

Apeleaza suportul, si vezi ce zic.

E vorba doar despre cum isi trateaza Adobe clientii (pe care ii mai au... deocamdata) si despre serviciile lor, din ce in ce mai slabe si mai pline de buguri.

| Cristissilviu14 explică (pentru NLS):

Am vorbit pe chat cu ei dar imi.tot trimiteau linkuri sa imi fac iar abonament