anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Am cateva intrebari in legatura cu ceea ce este mai utilizat in prezent si as dori sa stiu de la cunoscatori cateva informatii. Va multumesc!
1. Ce platforma de mail credeti ca este cea mai buna strict pentru a avea o adresa de mail, nu ma refer aici la extra features, strict sa am o adresa de mail pe care sa o folosesc in crearea conturilor si primirea mail-urilor. In prezent folosesc Proton Mail si e destul de ok, am fost foarte multumit si am observat ca apare si pe.net in unele top-uri ca fiind unul dintre cei mai buni provideri de mail.
2. Ce retea de socializare credeti ca este in prezent in Romania si in general (in lume) cea mai populara? Ma gandesc la Facebook sau Instagram, si intreb asta pentru ca pana in prezent nu am avut conturi de niciun fel si as vrea sa ma integrez usor si pe social media.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Când spui " extra features" mă emoționez și cu teamă te intreb: gmail ce are de nu ți-e in grații?

Răspuns utilizator avertizat
| UserRo10 a răspuns:

1. Ai 3 mari variante. Yahoo mail (@yahoo.com), google mail(@gmail.com) si Microsoft mail(@hotmail.com. Toate sunt la fel de bune
2. Instagram este ok si Twitter. Pentru promovare si trafic pe cont TikTok